Ads Top

Φεύγει νικήτρια από την Γλασκόβη


Απόψε έχουμε δράση στο Γιουρόπα Λιγκ και την Ευρωλίγκα, όμως αρκετά παιχνίδια έχουν αναβληθεί για λόγους ασφαλείας. 
Η εξάπλωση του κορονοϊού «υποχρεώνει» κάποια άλλα να διεξαχθούν χωρίς την παρουσία κόσμου στις εξέδρες, ενώ ένα από τα αποψινά (το Ρέιντζερς – Λεβερκούζεν) θα γίνει κανονικά και με κόσμο. Με αυτό θα ασχοληθούμε στοιχημτικά.

Μια Ρέιντζερς που απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο την Μπράγκα με δυο νίκες (3-2 εντός και 1-0 εκτός). Στ πρωτάθλημα έκανε συντήρηση δυνάμεων, επικρατώντας της Ρος Κάουντι με 1-0 με τέρμα του Κεντ στο 7ο λεπτό. Δεν είχε διάθεση να ανοίξει τον ρυθμό του αγώνα, με τον κόουτς Τζέραρντ να δηλώνει για το αποψινό παιχνίδι πως η ομάδα του είναι πανέτοιμη για αυτό το παιχνίδι.

Η Λεβερκούζεν από την άλλη, πέρασε με διπλό (3-1) από το Οπόρτο, αφήνοντας εκτός συνέχειας την Πόρτο με συνολικό σκορ 5-2! Φέτος γενικότερα «ψάχνεται» για μια διάκριση, ενώ μετέχει και στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας.  Εξάλλου, στο πρωτάθλημα επιβλήθηκε άνετα της Άιντραχτ με σκορ 4-0, παραμένοντας σε τροχιά 4άδας.

Στα καθαρά αγωνιστικά, ο φορ Ντεφόου δεν θα είναι ξανά διαθέσιμος για λογαριασμό της Ρέιντζερς, ενώ το ίδιο σημαντικός θεωρείται και ο μέσος Τζακ, ο οποίος θα λείψει. Από την άλλη, ο Πέτερ Μπος δεν θα έχει στην διάθεση σου τον μπακ Μπέντερ, όπως και ο δίδυμος αδερφός του, Λαρς Μπέντερ. Στην Γερμανία έμειναν μεταξύ άλλων καιοι Αμίρι (μπακ), Αλάριο (φορ) και Φόλαντ (φορ).

Ακόμη και εάν θα έχει απουσίες στην επίθεση η Λεβερκούζεν, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Προέρχεται από τρομερές εμφανίσεις και το διπλό θεωρούμε πως αξίζει να παιχθεί.

Βρες τα καλύτερα φρουτακια οπαπ στο Nomimacasino.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.