Ads Top

Έλληνας διεθνής πωλείται με ποσό-ρεκόρ σε κορυφαία Ευρωπαϊκή ομάδα!


Από τον Τσιμίκα περιμέναμε την μεταγραφή ρεκόρ, άλλος Έλληνας διεθνής του εξωτερικού θα την κάνει! Ομάδες-μεγαθήρια «σφάζονται» για την απόκτησή του - Πόσο κοστολογείται!
Δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί διάφορα μεταγραφικά σενάρια. Δεν είναι και τυχαίο που εν μέσω πανδημίας ο Έλληνας διεθνής φιγουράρει στα ρεπορτάζ κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης.

Πριν δύο μέρες, τα πορτογαλικά media φιλοξένησαν δηλώσεις του αλλοτινού εμβληματικού τερματοφύλακα της Μπενφίκα, του Ζούλιο Σέζαρ, με τις οποίες τόνιζε πως ο Ody μπορεί να φτάσει ή ακόμη και να ξεπεράσει στο ποσό που θα εισπράξουν οι Λουζιτανοί από την πώληση του ακόμη και αυτό που είχαν εισπράξει από την παραχώρηση του Εντερσον στη Μάντσεστερ Σίτι.

Σαράντα δηλαδή εκατομμύρια ευρώ, όσα ήταν και η ρήτρα του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα. Η αντίστοιχη του Βλαχοδήμου ανέρχεται στα 60, ενδεικτική και της πίστης, αλλά και της δυνατότητας που έχουν οι «αετοί» να εξαργυρώνουν και να κεφαλοποιούν κάθε ποδοσφαιρική αξία που διαμορφώνουν στο «Ντα Λουζ».

Χτεσινά δημοσιεύματα φέρνουν τον Ελληνα τερματοφύλακα στο στόχαστρο των Ιντερ και Νάπολι, οι οποίες θα βγουν στην αγορά το ερχόμενο καλοκαίρι – ιού επιτρέποντος – αναζητώντας τερματοφύλακα και σύμφωνα τουλάχιστον με όσα αναφέρουν οι γείτονες, θα διαθέσουν γι’ αυτό ένα ποσό που ενδεχομένως και ξεπεράσει τα 20 εκατ. ευρώ και μπορεί (σύμφωνα με τη συγκεκριμένη πηγή) να δελεάσει την Μπενφίκα.

Η αλήθεια είναι πως η τιμολόγηση των Λουζιτανών, τουλάχιστον προ ξεσπάσματος της πανδημίας, δεν ανταποκρίνονταν στο συγκεκριμένο ποσό, αφού σε κάθε κρούση που είχαν δεχτεί ξεκινούσαν την όποια συζήτηση από τα +30 εκατ. ευρώ. Η αλήθεια είναι πως τα δεδομένα για την μ.Κ. (μετά Κορωνοϊού) εποχή κανείς δεν μπορεί να τα ξέρει, οπότε είναι λογική η εκτίμηση πως ίσως να περιοριστούν οι απαιτήσεις της Μπενφίκα.

Από την άλλη, διαχρονικά, οι πρωταθλητές Πορτογαλίας δεν… προσαρμόζονται, αλλά έχουν καταφέρει να επιβάλλουν τις τιμές τους στην αγορά. Και με δεδομένο ότι στη θέση του τερματοφύλακα ο… χαμός που πέρυσι αναμένονταν, φαίνεται πως πάει να συντελεστεί φέτος (η διαφαινόμενη αποχώρηση του Νόιερ από την Μπάγερν θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου στην αγορά των τερματοφυλάκων), στη Λισαβόνα περιμένουν πως η πανδημία δεν θα επηρεάσει τόσο το ποσό που μπορούν να εισπράξουν για τον Βλαχοδήμο, ειδικά από την στιγμή που οι ενδιαφερόμενες ομάδες βρίσκονται στην κορυφή της πυραμίδας…
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.