Ads Top

«Θα ανατραπεί η τιμωρία - Έτσι θα δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ»


Στη Θεσσαλονίκη πιστεύουν ότι ο ΠΑΟΚ θα δικαιωθεί μετά την αφαίρεση των 7 βαθμών.
Μεγάλος αναβρασμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά την απόφαση τιμωρίας του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας.



Έκανε λόγο για αναμενόμενη πολιτική απόφαση, που στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και το Διοικητικό Δικαστήριο θα καταρρεύσει.

Ακόμα, αναφέρθηκε στην ανατροπή που έκανε χθες η ομάδα εναντίον του Ολυμπιακού, καλώντας παράλληλα τους θεσμικούς φορείς του κράτους να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

"Τέρμα τα ψέματα στα σοβαρά δικαστήρια"

Κύριε Βασιλόπουλε, ποιο είναι το πρώτο σχόλιό σας για την απόφαση που αφαιρεί 7 βαθμούς από τον ΠΑOΚ;

"Πρόκειται για μια πολιτική απόφαση, 100% αναμενόμενη, δεν προκάλεσε έκπληξη σε κανέναν. Δεν μπήκαν στην ουσία της υπόθεσης, θεώρησαν δεσμευτική την εισήγηση της ΕΕΑ, κάτι που όλοι γνωρίζουν ότι είναι 100% λάθος, όπως προκύπτει από τη νομική επεξεργασία της υπόθεσης".

Τι περιμένουμε στην Επιτροπή Εφέσεων;

"Με την υπόθεση θα ασχοληθούν όταν έρθει η ώρα τα σοβαρά δικαστήρια, εκκινώντας από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αλλά κυρίως από το Διοικητικό Εφετείο. Εκεί τα ψέματα θα τελειώσουν. Η εισήγηση της επιτροπής Αυγενάκη θα φανεί ότι είναι αίολη, η σύσταση της επιτροπής παράνομη, κι όλα αυτά θα αποδειχτούν σε πραγματικά δικαστήρια".

"Έτσι το γύρισε με Ολυμπιακό"

Πώς περιμένετε να συμπεριφερθεί η ομάδα μετά από αυτή την εξέλιξη, μια μέρα μάλιστα μετά την επική ανατροπή με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα;

"Η ομάδα θεωρώ ότι οφείλει να μείνει ανεπηρέαστη, είναι διαφορετικό πράγμα η δικαστική μάχη για τη δικαίωση και διαφορετική η αγωνιστική της παρουσία. Όσον αφορά το χθεσινό παιχνίδι, η ανατροπή με τόσες ελλείψεις αποδεικνύει τα φυσικά και ψυχικά αποθέματα που διαθέτουν οι παίκτες του ΠΑOΚ, αλλά και την ποιότητά τους. Γιατί ο ΠΑOΚ δεν είχε χθες βασικούς τούς Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια, δηλαδή τους τρεις παίκτες τής άμυνας που έδωσαν όλους αυτούς τους τίτλους τα τελευταία τρία χρόνια".

Τέλος, πείτε μας δύο λόγια για το κλίμα που υπάρχει στη Θεσσαλονίκη μετά από αυτή την εξέλιξη.

"Το κλίμα είναι αυτό που ξέρουμε όλοι. Υπάρχει η αντίληψη ότι το κράτος και το παρακράτος ελέγχονται και διευθύνονται από τον Ολυμπιακό. Για το παρακράτος, οκ, τι να πω; Αλλά για το κράτος όσοι το διευθύνουν και το αποτελούν, θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους σε σχέση με την εντύπωση που δίνουν όχι μόνο στον λαό του ΠΑOΚ αλλά στο σύνολο των Ελλήνων πολιτών". 
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.