Ads Top

Σκέψεις για μεγάλη επιστροφή στον Ολυμπιακό


Έχει πάρει τρία πρωταθλήματα με τα ερυθρόλευκα - Κάνει το «κονέ» ο Κριστιάν Καρεμπέ.
Η πάγια τακτική του Ολυμπιακού να αξιοποιεί τους παλαίμαχους παίκτες σε καίρια πόστα έχει ωφελήσει ιδιαιτέρως τον σύλλογο.
Χαρακτηριστικά μπορούμε να αναφέρουμε τα παραδείγματα των Κριστιάν Καρεμπέ και "Τσόρι" Ντομίνγκες, οι οποίοι συνεργάζονται με τους Πειραιώτες και χαίρουν τον σεβασμό όλων στον "ερυθρόλευκο" οργανισμό.

Στη λίστα αυτή θα μπορούσε να προστεθεί ακόμα μια παλιά δόξα των Πειραιωτών, αφού οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να πραγματοποιηθεί η ανάλογη επαφή. Ο λόγος για τον Παρ Ζέτερμπεργκ, που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας το διάστημα 2000-2003 και κατέκτησε τρία πρωταθλήματα Ελλάδας με τον Ολυμπιακό.

Ο Ζέτερμπεργκ απολύθηκε πρόσφατα από την Αντερλεχτ στο πλαίσιο περικοπών και κυκλοφορεί ελεύθερος. Ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή στην ομάδα του Βελγίου έχει συχνή επαφή με τον Κριστιάν Καρεμπέ (υπάρξαν συμπαίκτες στον Ολυμπιακό) και μοιραία έχουν ήδη κυκλοφορήσει φήμες που θέλουν τον Γάλλο σύμβουλο στρατηγικής των Ερυθρολεύκων να κάνει κρούση για συνεργασία στον Σουηδό παλαίμαχο άσο.

Ο 49χρονος -πλέον- Ζέτερμπεργκ θα μπορούσε να αποτέλεσει σημαντικό... άσο στο μανίκι των Πειραιωτών στο μεταγραφικό κομμάτι λόγω των διασυνδέσεών του.

Στον Σουηδό δεν αποκλείεται να προταθεί μια θέση scout στον Ολυμπιακό, αφού θεωρείται ειδικός στις αγορές της -κυρίως- της Σκανδιναβίας, του Βελγίου και της Ολλανδίας.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.