Ads Top

«Αυτόν βάλε βασικό»: Υπόδειξη άνευ προηγουμένου σε Φερέιρα ενόψει Ολυμπιακού!


Πρωτοσέλιδο-φωτιά στη Θεσσαλονίκη για τους... πειραματισμούς του προπονητή του ΠΑΟΚ.
Η... επικοινωνία και η διάδραση στον ΠΑΟΚ έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Όπως φυσικά και η παντελής απαξίωση του Αμπέλ Φερέιρα και των επιλογών του.

Θα θυμάστε το περίφημο πρωτοσέλιδο της Metrosport, εφημερίδας πάντα καλά ενημερωμένης σε θέματα ΠΑOΚ, παραμονές του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου και στο οποίο απευθύνονταν αποκλειστικά στους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, ζητώντας τους να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, παρά την ανύπαρκτη -όπως χαρακτηρίζονταν- βοήθεια που έχουν από τον πάγκο.

Προφανώς... λειτούργησε οπότε η καλή εφημερίδα το συνεχίζει. Σημερινό της πρώτο θέμα λοιπόν, μια υπόδειξη! Να χρησιμοποιηθεί, πάλι κόντρα στον Ολυμπιακό στην 1η αγωνιστική των play-off ο Μιχαηλίδης, ο νεαρός στόπερ του ΠΑOΚ, μιας και οι απουσίες έχουν... ξεκληρίσει την άμυνα των πρωταθλητών.



Τιμωρημένοι Γιαννούλης, Ίνγκασον, τραυματίες Βαρέλα, Κρέσπο, ένας ο διαθέσιμος στόπερ, ο Μιχάι και οι δοκιμές του Πορτογάλου προπονητή έχουν να κάνουν τόσο με την παρουσία του Μιχαηλίδη στο πλευρό του όσο και αυτή του Βέρνμπλουμ, ο οποίος έχει επιστρέψει στις προπονήσεις πλην όμως δεν είναι ακόμη ούτε κατά διάνοια έτοιμος για να βγάλει 90λεπτο, πόσο μάλλον ένα τόσο απαιτητικό όσο αυτό που αναμένεται την Κυριακή.

Αποκλείεται λοιπόν η Metrosport να μη γνωρίζει πως ο Σουηδός δεν πρόκειται (ή δεν μπορεί) να παίξει την Κυριακή, παρά ταύτα, η προτροπή - υπόδειξη - σύσταση για χρησιμοποίηση του Μιχαηλίδη γίνεται και γίνεται σε... επιτακτικό τόνο.

Αν την ακολουθήσει ο Φερέιρα, άλλη ιστορία, το αξιοσημείωτο είναι πως από την προετοιμασία κιόλας ο Πορτογάλος τεχνικός δημοσίως είχε σταθεί με δηλώσεις του στο ταλέντο του Μιχαηλίδη και στον τρόπο που θέλει να αξιοποιήσει ανάλογα ταλέντα προερχόμενα από τις ακαδημίες του συλλόγου, ενώ το ίδιο διάστημα ήταν που ουσιαστικά είχε... εξοβελίσει από τις επιλογές του τον Μιχάι.

Το έφερε έτσι η μοίρα του Φερέιρα που χωρίς να έχει δώσει ούτε λεπτό συμμετοχής στο πρωτάθλημα ούτε στον Μιχαηλίδη ούτε στον διεθνή Αλβανό, να πρέπει -πιστεύει δεν πιστεύει σε αυτούς- να τους χρησιμοποιήσει και μάλιστα να του... υποδεικνύεται (αυστηρώς) να το κάνει…
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.