Ads Top

Έξαλλος ο Σεμέδο μετά την αποβολή του!


Ποιοι «κρέμασαν» τον Πορτογάλο αμυντικό. Τι πραγματικά έγινε στην επίμαχη φάση.
Αν όλο το παιχνίδι της Γουλβς του Νούνο Εσπίριτο Σάντο μπορεί να συνοψιστεί σε μια φάση, τότε αυτή είναι που προκάλεσε την αποβολή του Σεμέδο στο χθεσινό ματς.

Κίνηση και των τριών επιθετικών, με τους δύο στα «φτερά» του φουνταριστού, να παίζουν κοντά, έχοντας αφήσει την γραμμή, ψάχνοντας μια γρήγορη κόντρα. Ο Τραορέ πασάρει στον Χιμένες, ο οποίος υπηρετώντας τον ρόλο του και έχοντας τραβήξει τους αμυντικούς πάνω του, «σπάει» την μπάλα στον κενό χώρο όπου βρίσκεται ο Ζότα βρίσκοντας στο… ξέφωτο τον αντίπαλο στόπερ σε 1on1 κατάσταση.

Αυτήν ακριβώς τη φάση οι «λύκοι» θα μπορούσαν να την ψάχνουν σε όλο το ματς. Την βρήκαν νωρίς χτες, τους απέφερε το αριθμητικό πλεονέκτημα πριν καν το ημίωρο. Λάθος συνεπώς να «κατηγορείται» ο Σεμέδο. Ποιος άλλος στόπερ του Ολυμπιακού (αρχικά) θα βρίσκονταν φάτσα-κάρτα με τον Ζότα, όντας ο τελευταίος της άμυνας και με 30 μέτρα στην πλάτη του, θα μπορούσε να πετύχει κάτι περισσότερο;

Το θέμα δεν ήταν αν τον περνούσε ο Ζότα, αλλά πως θα τον περνούσε. Και τι ζημιά θα προκαλούσε. Δεν τον πέρασε, έφερε την αποβολή. Ισως υπερβολική, αλλά καταλογίστηκε. Και όσο και αν ο Πορτογάλος στόπερ τελευταία έχει δώσει… δικαιώματα με τις εμφανίσεις του, η χτεσινή ενέργεια του δεν θα πρέπει να εντάσσεται στο πλαίσιο των «επιπόλαιων» που του καταλογίζονται (ακόμη και από τον Ολυμπιακό).

Και αυτό ακριβώς ισχυρίζονταν χτες και ο ίδιος ο Ρούμπεν Σεμέδο πως δεν είχε ιδιαίτερα περιθώρια έτσι όπως εξελίχτηκε η φάση και αυτό που ήταν το ζητούμενο του ήταν να μην επιτρέψει στον Ζότα να μπει στην περιοχή του Σα και αν αναγκαστεί να τον ανατρέψει (όπως και έγινε), να μην γίνει εντός περιοχής και να μην είναι μαρκάρισμα που θα δικαιολογεί αποβολή.  Το 50% το πέτυχε…


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.