Ads Top

Τα «θέλω» του Μαρτίνς για να ανανεώσει με τον Ολυμπιακό!


Ο Κριστιάν Καρεμπέ τον είχε καημό τον Πέδρο Μαρτίνς! Είχε πιπιλίσει το μυαλό του αφεντικού κανένα 8μηνο προτού, τελικώς, εμφανιστεί στον Πειραιά. Τα 800 χιλιάρικα του buy out που ΄χε με την Γκιμαράες «ακύρωσαν» το τότε φλερτ.
Μέχρι που τον Απρίλιο του 2018 με τον Πορτογάλο free agent και τον Ολυμπιακό σε ένα μεταβατικό στάδιο αγωνιστικά και οικονομικά οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία. Κανένα 500άρικο (μεικτές απολαβές) τον χρόνο το deal.

Δύο χρόνια αργότερα, ο Πέδρο Μαρτίνς αριθμεί δύο εξαιρετικές πορείες στην Ευρώπη που έχουν αποφέρει πάνω από 50 μύρια στα ταμεία του club και προ Covid-19 είχε αφήσει τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Super League 1 και στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (σ.σ.: ήττα με 3-2 στο πρώτο ματς από τον ΠΑΟΚ).

Μπορεί η παγκόσμια πανδημία να ΄χει σαρώσει και «παγώσει» τα πάντα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως οι μηχανισμοί τόσο των ομάδων όσο και των μελών της δεν λειτουργούν στο μέτρο του εφικτού. Το μείζον θέμα στην Πλατεία Αλεξάνδρας είναι η ανανέωση (ή μη) της συνεργασίας με τον Πορτογάλο προπονητή.

Βάσει τελευταίων πληροφοριών, οι συζητήσεις (αναγκαστικά και μη) θα γίνουν μετά το Πάσχα εφόσον η ζωή μας έχει μπει σε μία σχετική κανονικότητα. Εκείνο που αλιεύσαμε από άνθρωπό μας στην χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου είναι τα «θέλω» του Πέδρο Μαρτίνς.

Τις εγγυήσεις για να μπορέσει να «χτίσει» στην βάση του σήμερα. Πέραν του οικονομικού (αύξηση 30-40%) που θα το χειριστεί ο ατζέντης του, Σάντσο Φρέιτας, ο 49χρονος προπονητής θα παραχωρήσει και την αγωνιστική του έκθεση.

Έχουμε και λέμε: πωλήσεις!

Ο Μαρτίνς θα ήταν ευτυχής για μία πώληση τύπου Ποντένσε. Υποψήφιοι ένας εκ των Καμαρά, Τσιμίκα. Δεν θα έλεγε «όχι» (αν και επιλογή του) για τον Ρουμπέν Σεμέντο. ΤΕΛΟΣ! Ως εκεί…
Πάμε στο πλάνο ενίσχυσης: ενεργοποίηση της όψιον αγοράς του Αχμέντ Χασάν. Απόκτηση ΒΑΣΙΚΟΥ εξτρέμ που μαζί με τους Βαλμπουενά (σ.σ.: μπαλαντέρ και ως επιτελικός χαφ) Μασούρα, Λοβέρα και Ραντζέλοβιτς θα καλύψουν τις ανάγκες των «φτερών». Δύο αριστερά μπακ (σ.σ.: ένας ανταγωνιστικός του Κούτρη και ένας upcoming) σε περίπτωση αποχώρησης του Τσιμίκα. Δεξί μπακ μια και ο Ομάρ παραμένει στον αέρα. Παίκτης στον άξονα αν και εφόσον φύγει ο Καμαρά.

Κοινώς, να πουληθεί μόλις ένας παίκτης από το φετινό του βασικό σχήμα και να έρθουν τουλάχιστον 3-4 εν δυνάμει ανταγωνιστικοί ποδοσφαιριστές…




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.