Ads Top

Κουμουτσιώτη: «Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι ικανοποιημένος από την αφαίρεση βαθμών»


Η νομικός με γνώση στα θέματα του αθλητικού και ποδοσφαιρικού δικαίου υποστήριξε ότι με τα δεδομένα που υπάρχουν στην υπόθεση η απόφαση της πειθαρχικής δεν θα καταπέσει.
Την εκτίμηση ότι το αποτέλεσμα της έφεσης δεν θα διαφοροποιεί την πρωτόδικη απόφαση για τιμωρία αφαίρεσης βαθμών σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη έκανε η Πέννυ Κονιτσιώτη μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Η νομικός με γνώση στα θέματα του αθλητικού και ποδοσφαιρικού δικαίου και συμμετοχή σε σημαντικές υποθέσεις αλλά και μεταγραφές παικτών στο εξωτερικό υποστήριξε ότι με τα δεδομένα που υπάρχουν στην υπόθεση η απόφαση της πειθαρχικής δεν θα καταπέσει...

«Ουσιαστικά αποδέχεται το πόρισμα της ΕΕΑ αλλά ως προς την τέλεση των γεγονότων», αναφέρει αρχικά και συνεχίζει: «Είναι χρέος του κάθε δικαστή να ελέγχει όλα τα στοιχεία. Εφόσον εξέδωσε απόφαση επί της ουσίας, έχει μπει στην ουσίας της απόφαση. Από την στιγμή που μπήκε στην ουσία της απόφασης έχει ελέγξει όλα τα στοιχεία της δικογραφίας», πρόσθεσε.

«Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος με την ποινή αυτή. Με τα δεδομένα που έχουμε στην υπόθεση, τα οποία έχουν γίνει γνωστά, εκτιμώ ότι αυτή θα είναι και η απόφαση της έφεσης. Αν ήμουν νομικός σύμβουλος του ΠΑΟΚ θα ήμουν ευχαριστημένος για την απόφαση αυτή», ανέφερε.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.