Ads Top

«Μένουμε Σπίτι» με πρωτάθλημα Παλαιστίνης


Με το πρωτάθλημα της Παλαιστίνης θα ασχοληθούμε σήμερα και την αναμέτρηση της Αλ Καλίλ κόντρα στην Παλεστίνιαν Φόρσιζ.
Η γηπεδούχος ομάδα βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας μαζέψει μέχρι στιγμής 29 βαθμούς σε 19 αναμετρήσεις. 

Με τις 8 νίκες και τις 5 ισοπαλίες ως τώρα μπορεί να θεωρηθεί ως μια από τις σταθερότερες ομάδες της Λίγκας. Πρόσφατα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Αλί Καλκιλιάν, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα είχε επικρατήσεις τη Ουάντι Αλ Νες με 3-2. Πάλι καλά θα λέγαμε, καθώς είχαν προηγηθεί τρία διαδοχικά ματς εντός δίχως τρίποντο. Στον πρώτο γύρο είχε επικρατήσει άνετα με 4-0 της αποψινής της αντιπάλου.

Από την άλλη, η Αλ Κιγιάτ Φαλιστίνια (ή πιο απλά Παλεστίνιαν Φόρσιζ) βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας τραγικό απολογισμό. Τέσσερις μόλις βαθμοί, όλοι από ισοπαλίες, ενώ εκτός μετράει ρεκόρ 0-3-6. Διαθέτει μεταξύ άλλων την χειρότερη άμυνα και επίθεση του πρωταθλήματος. Προέρχεται από τρεις σερί ήττες, ενώ πριν από 20 περίπου ημέρες διασύρθηκε με το εξωπραγματικό 11-1 (!) από την Τζαμπάλ Αλ Μουκαμπέρ. Το τελευταίο διμήνο μετράει μόλις έναν βαθμό σε σύνολο οκτώ αναμετρήσεων (0-1-7).

Τα κορυφαία διαδικτυακα καζινο στο Nomimacasino.gr

Εκτίμηση: Δικαίως μπορεί να χαρακτηριστεί ως ο «σάκος του μποξ» αυτή την σεζόν η Παλεστίνιαν Φόρσιζ. Δύσκολα θα καταφέρει να αλλάξει την μοίρα της απόψε, με το Over 3.5 γκολ σε απόδοση 2.25 να αποτελεί ιδανική επιλογή.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.