Ads Top

Ο Έλληνας σέντερ που εξετάζεται ως αντι-Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό!


Το κασέ του είναι πολύ μεγάλο για ελληνική ομάδα, ωστόσο μετά τη φετινή του σεζόν μπορεί να δεχθεί μείωση.
Εν μέσω κορωνοϊού ο Γιώργος Μπαρτζώκας μας έκανε σοφότερους και επιβεβαίωσε αυτά που ακούγονται εδώ και καιρό. Ότι θέλει σαν τρελός τον Κώστα Σλούκα και ότι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν θα μείνει.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στο Eurohoops και αρχικά είπε ότι «δεν είναι στο χέρι μου αν θα κρατήσουμε τον Μιλουτίνοφ».

Οσο για τον Σλούκα επεσήμανε: «Αν είχα την ευκαιρία να πάρω τον Κώστα Σλούκα, θα τον έπαιρνα με κλειστά τα μάτια! Αν είχα και πολλά λεφτά στα χέρια μου στο μπάτζετ, και πάλι θα τα έδινα για εκείνον, όσα και να αξίζει. Είναι σημαντικό να έχεις παίκτες που μπορούν να ταυτιστούν οι φίλαθλοι. Δείτε πόσες Ευρωλίγκες έχει, σε τι ηλικία είναι. Δεν χρειάζεται να μιλήσω για αυτά. Να δούμε πως θα είναι η οικονομική κατάσταση στη Φενέρμπαχτσε, στη Τουρκία. Η Φενέρμπαχτσε ίσως κάνει τον κύκλο της, για αυτό έχει ξεκινήσει η φημολογία. Όμως, σαν προπονητής, αυτό που μπορώ να σου πω είναι, πως αν είχα την δυνατότητα, θα έφερνα τον Σλούκα πίσω στον Ολυμπιακό».

Ο Μπαρτζώκας θέλει, λοιπόν, σαν τρελός τον Σλούκα, ο Μιλουτίνοφ παίρνει τον δρόμο για την ΤΣΣΚΑ και η επόμενη μέρα του Ολυμπιακού σιγά σιγά θα χτιστεί.

Αν αποκτηθεί ο Σλούκας, οι Πειραιώτες λύνουν εν πολλοίς το θέμα τους στην περιφέρεια. Ο ΜακΚίσικ όλα δείχνουν ότι θα μείνει, ο Σπανούλης θα επανέλθει, θα δείξει τι θα γίνει με τον Μπάικς, το μέλλον του Πολ είναι αμφίβολο.

Από κει και πέρα, για την θέση του αναπληρωματικού ψηλού ο Ελις την έχει καπαρώσει. Το θέμα είναι ποιος θα αποτελέσει τον διάδοχο του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Γιεκίρι της Βιλερμπάν είναι μία από τις λύσεις, που ήδη εξετάζουν στον Πειραιά, αλλά δεν είναι η μοναδική. Ο Τζόναθαν Χάμιλτον της Νταρουσάφακα είναι επίσης παίκτης, που αρέσει, αλλά μπορεί να παίξουν και δύο ελληνικές λύσεις. Ο ένας είναι ο Ζακ Ογκαστ, που κάνει πολύ καλή χρονιά με την Γαλατά. Ο άλλος είναι ο Κώστας Κουφός, ο οποίος δύσκολα θα συνεχίσει στην ΤΣΣΚΑ, ειδικά από την στιγμή που θα πάει ο Μιλουτίνοφ.

Ο Κουφός δεν κάνει καλή χρονιά, αλλά στο τελευταίο ματς με τον Παναθηναϊκό έδειξε μέρος των ικανοτήτων του. Είναι άλλωστε η πρώτη χρονιά που παίζει επαγγελματικό μπάσκετ στην Ευρώπη. Και δεν είναι μεγάλος, είναι 31. Το ότι παίρνει πολλά χρήματα στην ΤΣΣΚΑ, το ξέρει και ο ίδιος ότι με τις εμφανίσεις που κάνει, δεν θα πάρει τα ίδια και του χρόνου.

Είναι, πάντως, Ελληνας και αυτό δίνει την ευκαιρία στον Μπαρτζώκα να πάρει ξένους σε άλλες θέσεις. Αυτό θα βολέψει αν υλοποιηθεί αυτό που λέγεται ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει του χρόνου στην Α1. Ούτως ή άλλως, πάντως, ο Μπαρτζώκας θέλει όσο το δυνατόν πιο ελληνική ομάδα να είναι ο Ολυμπιακός.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.