Ads Top

Κερδίζει η Βαλένθια στο άδειο «Μεστάγια»



Μονοπωλεί το στοιχηματικό ενδιαφέρον η δράση στο Τσάμπιονς Λιγκ, με την Αταλάντα να φιλοξενείται στην έδρα της Βαλένθια και την Λειψία να υποδέχεται την Τότεναμ. 

Πάμε να τα δούμε πιο αναλυτικά:

Βαλένθια – Αταλάντα

Μετά τον διασυρμό με 4-1 στην Ιταλία, η Βαλένθια έχει ένα πανύψηλο όρος που πρέπει να ανέβει, προκειμένου να περάσει στην επόμενη φάση. Η ισπανική ομάδα έως το 60ό λεπτό παρουσίασε ένα πολύ αστείο πρόσωπο, μείωσε στο 66' με τον Τσερίσεφ και αύξησε κάπως τις ελπίδες της για πρόκριση. Στο πρωτάθλημα, αγωνίστηκε στην έδρα της Αλαβές, παίρνοντας έναν βαθμό (1-1). Από την άλλη, η Αταλάντα ξεκίνησε στον θεσμό με ένα μειονέκτημα, αυτό της «πρωτάρας», το οποίο ήδη από την φάση των ομίλων κατάφερε να ξεπεράσει. Στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στις «Νυχτερίδες» έπαιξε ελκυστικό ποδόσφαιρο, ενώ στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος διέλυσε την Λέτσε με 7-2 (εκτός).

Θεωρητικά είναι δύσκολο για την Βαλένθια στην πρόκριση (με 3-0 ικανοποιείταια), στο άδειο «Μεστάγια» και δίχως να μπορεί να αποδείξει πως αμυντικά θα κρατήσει το «μηδέν». Θα πάμε με το μέρος της, στηριζόμενοι στο γεγονός πως ήθελε να τελειώσει με νίκη στην φετινή διοργάνωση. Άσος DNB σε απόδοση 2.18.

Λειψία – Τότεναμ

Το διπλό στο Λονδίνο στο πρώτο παιχνίδι ήρθε μετά από μια πειστική εμφάνιση, με το τελικό1 -0 να φαντάζει μικρό για την ομάδα του Νάγκελσμαν. Ήδη από τα πρώτα λεπτά άρχισε να χάνει ευκαιρίες, ενώ είχε και δοκάρι μεταξύ άλλων. Με πέναλτι του Βέρνερ στο 85ο λεπτό πήρε τη νίκη και το σημαντικό προβάδισμα για πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού. Για την Μπουντεσλίγκα, δεν ρίσκαρε ιδιαίτερως, χάνοντας δυο βαθμούς στο παιχνίδι με την Βόλφσμπουργκ (0-0). Η Τότεναμ μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι, καλείται να σκοράρει στην Γερμανία. Οι «σπερς» προβλημάτισαν με την απόδοση τους τόσο αυτό το παιχνίδι, όσο και στο πρόσφατο εκτός έδρας 1-1 κόντρα στην Μπέρνλι. Πλέον η εξασφάλιση ενός εισιτηρίου έχει δυσκολέψει αρκετά για την ίδια. Σήμερα, πέραν των Κέιν και Σον, θα της λείψει ο  φορ Μπερχβάιν (5/2, αποκτήθηκε τον Ιανουάριο).

Με προβλήματα θα αγωνιστεί η Τότεναμ, ενώ θα πρέπει να σκοράρει κιόλας. Θεωρούμε εφικτό το over 2,5, το οποίο σε συνδυασμό με τη νίκη της Λειψίας προσφέρεται στο 2.15+.

Εσύ έχεις παίξει στο play opap online;
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.