Ads Top

Ραντζέλοβιτς: «Η τελευταία επαφή με τον κ. Μαρινάκη ήταν μετά την Άρσεναλ, 50-50 να προκριθούμε»


Για τον κορωνοϊό, όπως και για τον Βαγγέλη Μαρινάκη μίλησε ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, τονίζοντας ότι είναι χαρούμενος στον Ολυμπιακός, ενώ μίλησε και για τη ρεβάνς (αν και εφόσον γίνει) με τη Γουλβς.
Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς μίλησε σε ξένο Μέσο για το πώς ζει την κατάσταση που επικρατεί και στην Ελλάδα λόγω του κορωνοϊού, δείχνοντας ότι δεν έχει… πανικοβληθεί.


Αναφέρθηκε στον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, που έχει προσβληθεί από τον Covid-19, τονίζοντας ότι υπήρξε επαφή του με το ποδοσφαιρικό τμήμα μετά την ιστορική πρόκριση επί της Άρσεναλ. Αναφερόμενος, προφανώς, στους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Επιπλέον, μίλησε και για τη ρεβάνς (αν και εφόσον γίνει) με τη Γουλβς, κάνοντας λόγο για εξαιρετική ευκαιρία των Πειραιωτών, τονίζοντας ότι οι πιθανότητες για το εισιτήριο που οδηγεί στην επόμενη φάση είναι μοιρασμένες.

«Δεν είμαστε σε καραντίνα. Βρισκόμαστε σπίτι και δεν θα κάνουμε προπονήσεις μέχρι τη Δευτέρα. Στη συνέχεια θα μάθουμε τι και πως θα γίνει. Κανείς δεν έχει μολυνθεί από το ποδοσφαιρικό τμήμα δόξα τω Θεώ. Κανείς δεν γνωρίζει πως μολύνθηκε ο πρόεδρος, ταξιδεύει πολύ. Η τελευταία μας επαφή μαζί του ήταν μετά το ματς με την Άρσεναλ. Στη συνέχεια δεν είχαμε καμία επαφή μαζί του», ανέφερε αρχικά ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Στη συνέχεια το γύρισε στο αγωνιστικό και μίλησε για τη μεγάλη πρόκριση επί της Άρσεναλ: «Είμαι πολύ χαρούμενος για ό,τι συνέβη. Ήταν υπέροχο ματς, παίξαμε πολύ καλά και ο Θεός μας αντάμειψε με την πρόκριση».

Για τη «μάχη» με τη Γουλβς: «Αν συνεχιστεί το Europa League, θα έχουμε μια εξαιρετική ευκαιρία για να συνεχίσουμε. Πιστεύω σε αυτό. Έχουμε την ποιότητα, παίζουμε καλά. Αν επαναλάβουμε ό,τι κάναμε στο ματς με την Άρσεναλ, γιατί όχι; Οι πιθανότητες είναι 50-50, έχουμε πάρει ένα καλό αποτέλεσμα από το πρώτο παιχνίδι».

Για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει προσεχώς από τον Ολυμπιακό. «Δεν ξέρω, ίσως να υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά αυτήν τη στιγμή δεν θα πήγαινα πουθενά. Σχεδιάζω, αν με βοηθήσει κι ο Θεός, να κατακτήσω τους πρώτους μου τίτλους εδώ και να παίξω ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση», είπε και πρόσθεσε:

«Νιώθω υπέροχα εδώ, είμαι χαρούμενος. Ζω το όνειρο κάθε παιδιού εδώ. Έπαιξα στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Europa League, όλα κυλούν ωραία. Είμαι ευχαριστημένος, είναι πολύ μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.