Ads Top

Μητροπολίτης Σεραφείμ: «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης χαρακτηρίζεται για την πληθωρική του αγάπη και την ευγένεια του ήθους» (vid)


Ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ έκανε αγιασμό στα νέα γραφεία του MEGA και αναφερόμενος στον Βαγγέλη Μαρινάκη τόνισε πως «χαρακτηρίζεται για την πληθωρική του αγάπη και την ευγένεια του ήθους».  
Αγιασμός πραγματοποιήθηκε σήμερα στα νέα γραφεία του MEGA, από τον Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ, παρουσία του ιδιοκτήτη του σταθμού Βαγγέλη Μαρινάκη.



Μετά τον αγιασμό, ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε χαιρετισμό σε όλο το προσωπικό του καναλιού αναφέροντας χαρακτηριστά:

«Αγαπητοί και εκλεκτοί συνεργοί, σ'αυτό το έργο που ξεκινάει τώρα, επαναβιώσεως ενός μεγάλου όντως καναλιού, που διέθρεψε την νεότητα μας με πλήθος πληροφοριών και ειδήσεων. Αισθανόμαστε όλοι εμείς βαθιά ευγνωμοσύνη σε αυτό το μεγάλο έργο που αναλάβατε, διότι εδώ λειτουργεί η καρδιά της δημοκρατίας. Κάθε Μέσο κύριε Μαλέλη που εξαγγέλλει την είδηση και την γνώση είναι ένας πυλώνας δημοκρατίας, ευστάθειας, λογικής, αντιμετωπίσεως του σωβινισμού, των ακροτήτων, του ρατσισμού. Κάθε είδος ανεντιμότητος και ψευδούς κατανοήσεως της πραγματικότητας».

Απευθυνόμενος στον Βαγγέλη Μαρινάκη είπε: «Σας συγχαίρω λοιπόν εκ βάθους ψυχής, γι΄ αυτή τη μεγάλη απόφαση που είναι απόφαση ζωής. Εδώ δεν εκδαπανάσθε μόνο οικονομικώς, αλλά και ηθικώς και πνευματικώς. Και γίνεται εδώ ένας κυματοθραύστης στην παραπληροφόρηση, στην ανεντιμότητα.  Και νομίζω πως όχι μόνο θα ψυχαγωγούνται οι συνάνθρωποί μας αλλά και θα διαφωτίζονται και θα έχουν την δυνατότητα να κατορθώνουν το μεγάλο άθλημα της δημοκρατίας που είναι η κριτική των πραγμάτων. Η επίγνωση της ζωής. Εύχομαι έργο αγαθό. Άλλωστε ο Βαγγέλης Μαρινάκης χαρακτηρίζεται για την πληθωρική του αγάπη και την ευγένεια του ήθους, γιατί κατάγεται από δυο μεγάλα πρόσωπα, σπουδαία και πολυτίμητα. Επομένως νομίζω ότι όλο αυτό το εγχείρημα θα έχει την ευλογία του Θεού αλλά και την δική σας συνέργεια και την δική σας συναντίληψη. Συγχαρητήρια, θερμές ευχές, για να αποβεί πράγματι ξανά το μεγάλο κανάλι ένας φάρος πολιτισμού, δημοκρατίας και ευστάθειας...». 

Ο χαιρετισμός του Μητροπολίτη Πειραιώς από το 4:01 κι έπειτα:


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.