Ads Top

ΠΑΟ – ΠΑΟΚ: Ο Φάμπρι είχε αρνηθεί να δει ριπλέι σε ματς Γιουβέντους – Μίλαν! (vid)


Τον Απρίλη του 2019 ο διαιτητής που θα «σφυρίξει» τον προσεχή επαναληπτικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, είχε γίνει... πρώτο θέμα συζήτησης στον ιταλικό αθλητικό Τύπο για τα καμώματά του σε ματς της Γιουβέντους απέναντι στη Μίλαν.
Ο Ιταλός διαιτητής που θα διευθύνει τη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ το απόγευμα της Τετάρτης, είχε αρνηθεί να πάει να δει μόνος του το βίντεο για φάση στην οποία οι «ροσονέρι» είχαν ζητήσει πέναλτι σε χέρι του Άλεξ Σάντρο στη μεγάλη περιοχή.
Σύμφωνα με δημοσίευμα που είχε κυκλοφορήσει τότε από την Il Giornale, ο Φάμπρι είχε έντονη συζήτηση με τον VAR, Καλβαρέσε, όταν εκείνος τον συμβούλευε να πάει να δει το βίντεο για το χέρι και εισέπραξε αρνητική απάντηση. «Τότε αποφάσισε μόνος σου αφού δεν θέλεις να σε βοηθήσουμε...» του είχε πει ο Video Assistant Referee.

Ακόμα κι όταν είδε το βίντεο, πάλι αποφάσισε να μη δώσει πέναλτι στο χέρι του Σάντρο από τη σέντρα του Καλάμπρια, ενώ, έχασε και φάση στην οποία ο Μάντζουκιτς κλώτσησε τον Ρομανιόλι σε περιστατικό εκτός φάσης. Για το συγκεκριμένο, βέβαια, δεν του είπαν τίποτα από το δωμάτιο του VAR...

Έπειτα από εκείνη την ημέρα, οι υπεύθυνοι διαιτησίας στο ιταλικό ποδόσφαιρο είχαν απολογηθεί στον τότε τεχνικό της Μίλαν, Τζενάρο Γκατούζο και τον τότε αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Λεονάρντο (που μάλιστα είχε μπει... μαινόμενος στο καμαράκι των διαιτητών και χτύπησε τις γροθιές του στο τραπέζι), με τους «ροσονέρι» να γνωρίζουν την ήττα με σκορ 2-1...


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.