Ads Top

UEFA: «Δεν αλλάζει ο πειθαρχικός κώδικας, υποβιβασμός η τιμωρία!»


Δεν αλλάζει ο πειθαρχικός κώδικας μεσούσης της σεζόν - Τι σημαίνει για ΠΑΟΚ και Ξάνθη, πώς θα γίνει η εκδίκαση!
Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεκσάντερ Τσεφέριν, εξέφρασε τη στήριξή του στο προεδρείο της ΕΠΟ κατά τη συνάντησή του με τον Ευάγγελο Γραμμένο, την Πέμπτη (6/2) στη Νιόν.
Την Πέμπτη (6/2) συναντήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος, με τον ομόλογό του της UEFA, Αλεκσάντερ Τσέφεριν όπως ήταν προγραμματισμένο και συζήτησαν για τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Σλοβένος ανώτατος αξιωματούχος της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας επανέλαβε την πρόθεσή του - όπως είχε εκδηλώσει αρχικά και στη συνάντηση με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη - να επισκεφτεί την Ελλάδα τις επόμενες ημέρες.

Στη διάρκεια της συνάντησης ο Αλεκσάντερ Τσεφέριν, εξέφρασε τη στήριξή του στο προεδρείο της ΕΠΟ και τονίστηκε από την πλευρά της UEFA ότι δεν προτίθεται ν' αλλάξει ο Πειθαρχικός Κώδικας μεσούσης της σεζόν.

Με τα δεδομένα που ισχύουν αυτή τη στιγμή ΠΑΟΚ και Ξάνθη θα δικαστούν με βάση τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ, ο οποίος για βαρείες παραβάσεις όπως αυτός της πολυιδιοκτησίας κάνει λόγο για υποβιβασμό και όχι για αφαίρεση βαθμών, όπως προβλέπει η τροπολογία που πέρασε η κυβέρνηση.

Επιβεβαιώνονται, δηλαδή, οι αμφιβολίες που είχαν εκφραστεί μετά την ψήφιση της τροπολογίας στη Βουλή. Όπως είχατε διαβασει, δεν ήταν καθόλου σίγουρο πως FIFA-UEFA έχουν ανάψει το "πράσινο φως" για να αλλάξει ο Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ μεσούσης της σεζόν, κάτι που καταστατικά δεν προβλέπεται.

Διαφαίνεται κι από αυτή τη συνάντηση ότι δεν θα προχωρήσει η λύση για ΠΔΕ και η ΕΠΟ θα συνεχίσει κανονικά μέχρι τις εκλογές που θα διεξαχθούν Ιούνιο ή Ιούλιο.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τον πρόεδρο της UEFA, ο Ευάγγελος Γραμμένος συνοδευόμενος από τον Ταμία της ΕΠΟ, Περικλή Λασκαράκη και το Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, Λεωνίδα Θωμαΐδη, είχαν συνάντηση με υψηλόβαθμα στελέχη της ευρωπαϊκή ομοσπονδίας.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.