Ads Top

«Σφάζονται» Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ για παίκτη της Superleague!


Αγωνίζεται σε κορυφαία ομάδα της Superleague και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος... Δείτε για ποιον πρόκειται!
Έχει δεχθεί πρόταση από τον Άρη, αρέσει στους Γιώργο Δώνη και Τσάβι Ρόκα, τον παρακολουθεί παραδοσιακά ο Ολυμπιακός, ενώ πρόσφατα «πουσάρεται» και στην ΑΕΚ. Μόνο ο ΠΑΟΚ δεν έχει ασχοληθεί, προς το παρόν, με την περίπτωσή του...


Είναι αλήθεια πως από το καλοκαίρι έχει βρεθεί σε ανάλογο στάτους διάφορες στιγμές. Τότε εμφανίστηκε ο Oλυμπιακός ως επικρατέστερος προορισμός του, στη συνέχεια ήρθε η AΕΚ στο προσκήνιο, πριν την εμφάνιση του Παναθηναϊκού.

Πώς έχουν τα πράγματα λοιπόν; Πρόταση -όπως είπαμε από την πρώτη στιγμή- των "πράσινων" στον Αρη στο φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, δεν έγινε. Και δεν υπήρχε και νόημα να γίνει. Ότι αρέσει ο Ισπανός στόπερ σε Ρόκα και Δώνη, αρέσει. Ότι υπάρχουν επαφές των δύο πλευρών εν όψει  καλοκαιριού, υπάρχουν. Ωστόσο αυτό δεν δίνει ούτε και εξασφαλίζει κανένα πλεονέκτημα στον Παναθηναϊκό.

Η πρόταση, ή αυτό που έχει διαμηνυθεί στην πλευρά του Βέλεθ, απέχει αρκετά από τις 500.000 ευρώ ετησίως που γράφτηκε πως του δίνονται. Για την ακρίβεια, δεν είναι πολύ περισσότερα από την πρόταση που έχει  καταθέσει ο Aρης στον Ισπανό για να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Προτεραιότητα, ακόμη, του Βέλεθ είναι να επιστρέψει στην Ισπανία,  κατόπιν σχετικών πιέσεων της συζύγου του.

Εκεί όμως, δεν βρίσκει ούτε κατά προσέγγιση τις προτάσεις που έχει στην Ελλάδα. Μοιραία συνεπώς, το... σκέφτεται να παραμείνει. Περιμένοντας όμως και χωρίς να δεσμεύεται με κανέναν, προσδοκώντας πως το παζάρι που θα γίνει για την υπογραφή του να του αποφέρει και μεγαλύτερα οφέλη. Ελεύθερος να υπογράψει όπου επιθυμεί είναι άλλωστε, απολύτως λογικό να προσπαθεί να το εξαργυρώσει.

Ήδη άλλωστε, έχει στα χέρια του μια βελτιωμένη -χωρίς να τον καλύπτει- πρόταση από τον Aρη, γνωρίζει συγκεκριμένα πράγματα για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, αρκετοί, εδώ και αρκετό καιρό προσπαθούν να τον "πουσάρουν" (όχι με απτά μέχρι στιγμής αποτελέσματα) στην AΕΚ, ενώ πάντα ο Oλυμπιακός -έστω και αν δεν είναι τόσο έντονο το ενδιαφέρον του τη δεδομένη στιγμή- τσεκάρει την κατάσταση.

Όλα συνθέτουν σκηνικό που ευνοεί το πλάνο και τη σκοπιμότητα του Βέλεθ, ο οποίος ούτε έχει συμφωνήσει με κανέναν, ούτε και έχει κανέναν λόγο να το κάνει τόσο "νωρίς", έχοντας μπροστά του μήνες για να αξιοποιήσει τον... ντόρο που κάνει και φυσικά το γεγονός πως μπορεί να υπογράψει όπου επιθυμεί.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.