Ads Top

Το χρυσοφόρο deal του ΠΑΟΚ με Έλληνα άσο που θυμίζει... Ολυμπιακό!


Ποιον αφορά, πώς και πότε θα γίνει. Όλο το παρασκήνιο για τη μετακίνηση που θα συζητηθεί.
Από τον Νοέμβριο του '18 έχει ξεκινήσει η προέλασή του. Τότε, δανεικός στον Ατρόμητο, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είχε προσφέρει κάτι περισσότερο από 1 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ, επιδιώκοντας να πιάσει τον Δικέφαλο στον ύπνο και να τον πάρει κοψοχρονιά.


Δεν έγινε. Αντίθετα, αυτή η πρόταση σε συνδυασμό με την εξαιρετική του σεζόν στο Περιστέρι, οδήγησε στην απόφαση να τερματιστεί ο δανεισμός του και να ανηφορίσει στην Τούμπα νωρίτερα του αναμενόμενου. Τότε, η Ρεν έκανε δύο προτάσεις. Τις πρώτες της. 1,8 και 2,1 εκατ. ευρώ. Ο ΠΑΟΚ δεν συγκινήθηκε, παρότι ήταν σαφές πως δεν βρίσκονταν στις βασικές επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η συγκυρία τον έφερε ενδεκαδάτο στον τελικό του Κυπέλλου. Και από τότε, παρότι ο Ρουμάνος προπονητής έφυγε, ο Δημήτρης Γιαννούλης δεν κοίταξε ποτέ πίσω του. Το σύστημα και η τακτική που εφάρμοσε ο Αμπέλ Φερέιρα κομμένο και ραμμένο πάνω του. Χωρίς, πρακτικά, αντικαταστάτη, τραβάει μόνος του, όλη τη σεζόν, το κουπί, φτάνοντας στην Εθνική και προσελκύοντας βλέμματα και ενδιαφέρον.

Η Ρεν, στο τέλος του καλοκαιριού, επανήλθε, φτάνοντας να προσφέρει 4,3 εκατ. ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης. Πάλι οι πρωταθλητές αρνήθηκαν. Τον έβγαλαν στη βιτρίνα μόλις αντιλήφθηκαν το ενδιαφέρον που έχει προκαλέσει, αλλά πρόταση που να ανταποκρίνεται στα «θέλω» τους (+6 εκατ. ευρώ) δεν ήρθε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Και η αλήθεια είναι πως ο Γιαννούλης, παρά τα όσα δήλωνε, την περίμενε. Η «κοιλιά» που φάνηκε να περνάει – μαζί με την ομάδα – μάλλον τελείωσε αν κρίνει κανείς από επιστροφή του στις πολύ καλές εμφανίσεις στο μεσοβδόμαδο ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Εκεί, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, τον παρακολούθησε scout της Μίλαν.

Απεσταλμένος της ιταλικής ομάδας στην Τούμπα ήταν. Συγκεκριμένη στόχευση όμως, δεν είχε. Σε αρκετές ιταλικές ομάδες ο Γιαννούλης είναι «καταχωρημένος». Ουντινέζε, Αταλάντα, Σαμπντόρια τον έχουν σκανάρει και με την εξαίρεση των «μπεργκαμάνσκι», οι οποίοι απέκτησαν αριστερό μπακ κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου, η μετοχή του παραμένει ψηλά στις άλλες δύο, αλλά και όχι μόνο.

Για τη Μίλαν, κακά τα ψέματα, δεν είναι. Και δεν προκύπτει και από πουθενά πως οι «ροσονέρι» έχουν στο στόχαστρο τους τον Γιαννούλη, ή έστω, οποιονδήποτε παίκτη από το ελληνικό πρωτάθλημα (ανεξαρτήτως του scouting που πάγια κάνουν στα μέρη μας). Το μόνο σίγουρο είναι πως το καλοκαίρι, τα… ψέματα για τον Ελληνα μπακ τελειώνουν.

Πρόταση θα έρθει, πιθανότατα θα φύγει. Το θέμα είναι αφενός να αντέξει να πηγαίνει… μονοκούκι στα αριστερά της οπισθοφυλακής του ΠΑΟΚ και, επίσης, να το κάνει διατηρώντας ένα επίπεδο απόδοσης ανάλογο με το πρώτο μισό της σεζόν. Τότε, τα 4,3 εκατ. ευρώ που έφτασαν το καλοκαίρι (και μια ερώτηση για 5 τον Ιανουάριο) δεδομένα θα μοιάζουν λίγα, έστω και αν όλη η ευρωπαϊκή πιάτσα γνωρίζει την ανάγκη του «δικέφαλου» να πουλήσει (κάτι που έπαιξε ρόλο και για τη νηνεμία σε επίπεδο προτάσεων του περασμένου Ιανουαρίου).
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.