Ads Top

Ακυρώνει τον γκαρντ ο Παππάς, παίρνει αντι-Ουάιλι!


Ανατροπή δεδομένων στο μεταγραφικό πλάνο του Ρικ Πιτίνο!
Άλλη μία τζάμπα ήττα προστέθηκε στο ενεργητικό του Παναθηναϊκού. Άλλη μια αυτοκτονία. Οι «πράσινοι» είχαν το πάνω χέρι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά κατάφεραν να χάσουν.


Και μιλάμε για κατόρθωμα, καθώς συν τοις άλλοις οι Σέρβοι είχαν σε πολύ κακή μέρα τα δύο από τα τρία μεγάλα τους ατού, τον Μπράουν και τον  Μπάρον. Ηταν, όμως, για κακή τύχη του «τριφυλλιού» σε σπουδαία βραδιά ο Κέβιν Πάντερ. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ πήρε τον Ερυθρό Αστέρα στις πλάτες του και με 24 πόντους τον οδήγησε σε τεράστια νίκη.

Ο παίκτης, όμως, που βοήθησε, ώστε να έρθουν τα πάνω, κάτω στο ματς ήταν ο Στράτος Περπέρογλου. Ενας ακόμη, δηλαδή, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού. Ο έμπειρος φόργουορντ σημείωσε καθοριστικούς πόντους, ενώ και η άμυνά του αποτέλεσε βασικό λόγο, ώστε το προβάδισμα του Παναθηναϊκού να περάσει στα χέρια του Ερυθρού Αστέρα.

Του Πιτίνο του βγήκε πολύ η χρησιμοποίηση του Νίκου Παππά στην αρχική πεντάδα, η διαχείριση, όμως, στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν η ιδανική. Και στο τέλος, που η νίκη ήταν στο ένα σουτ, ήταν εκτός γηπέδου ο Ταϊρίς Ράις. Όταν μπήκε στα τελευταία δευτερόλεπτα ήταν πλέον πολύ αργά.

Με αυτή την ήττα ο Παναθηναϊκός χάνει πιθανότητες για την πεντάδα, αλλά το βασικότερο είναι ότι δεν έχει την σταθερότητα, που θα έπρεπε να έχει. Αυτό πρέπει να βρει ο Πιτίνο ενόψει της τελικής ευθείας της χρονιάς. Γιατί έτσι όπως παίζει η ομάδα του δεν μπορεί να κερδίσει τον Ερυθρό Αστέρα και την Βαλένθια, θα μπορέσει την Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα;

Μεταγραφή στα γκαρντ δεν πρόκειται να γίνει μετά και την πολύ καλή εμφάνιση του Νίκου Παππά, αλλά θα αποκτηθεί ψηλός με τον Τζέικομπ Ουάιλι να είναι φανερό ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.