Ads Top

Παράπονα από τον Φερέιρα για το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ!


«Θα προτιμούσα να είχαμε ακόμα μια μέρα για την αποκατάσταση των παικτών, αφού δεν έχουμε καν συμπληρώσει 72 ώρες από τον τελευταίο μας αγώνα»
Την ενόχλησή του για το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Αμπέλ Φερέιρα σε δηλώσεις του στο PAOK TV για το παιχνίδι της ομάδας σήμερα με την ΑΕΛ.
Αναλυτικά όλα όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στο PAOKTV:

«Θα προτιμούσα να είχαμε ακόμα μια μέρα για την αποκατάσταση των παικτών, αφού δεν έχουμε καν συμπληρώσει 72 ώρες από τον τελευταίο μας αγώνα, που είναι το μίνιμουμ για 100% αποκατάσταση και δεν καταλαβαίνω ποιος και με ποια λογική μας έβαλε να παίξουμε Σάββατο και όχι Κυριακή όπως κάλλιστα θα μπορούσε να γίνει. Σε κάθε περίπτωση όμως, αυτές είναι οι συνθήκες και θα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι, να έχουμε έτοιμους τους παίκτες, να προετοιμάσουμε τον αγώνα που θα είναι δύσκολος, σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο, σε μια δύσκολη ατμόσφαιρα, με μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα και εμείς πρέπει να συνειδητοποιήσουμε τις δυσκολίες και να παραμείνουμε πιστοί στην αγωνιστική μας ταυτότητα. Πρέπει να μπούμε δυνατά και να επιβληθούμε γιατί έχουμε μόνο στόχο τη νίκη».


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.