Ads Top

Παναθηναϊκός: «Ελάτε νωρίς στο γήπεδο»


Ο Παναθηναϊκός ζητάει από τον κόσμο της ομάδας που θα παρακολουθήσει από κοντά τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ να πάει νωρίς στο γήπεδο, ώστε να γλιτώσει την ταλαιπωρία.
Ανακοίνωση μέσω της οποίας υπενθυμίζει ότι υπάρχει αυξημένη ζήτηση για τα εισιτήρια της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ για τους «8» του Κυπέλλου και καλεί τον κόσμο να πάει νωρίς στο ΟΑΚΑ εξέδωσε ο Παναθηναϊκός.
Η ανακοίνωση:

Λόγω της αναμενόμενης αυξημένης παρουσίας φιλάθλων στον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τους φιλάθλους κατόχους εισιτηρίων της αναμέτρησης, να προσέλθουν από νωρίς στο γήπεδο προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός, ταλαιπωρία, καθυστέρηση της πρόσβασής τους στις κερκίδες και να συμβάλουν στην ομαλότητα. Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 18:00.

Δεδομένων των αυξημένων μέτρων ασφαλείας και του διπλού σωματικού ελέγχου που θα διενεργηθεί στους φιλάθλους τόσο πριν όσο και μετά την είσοδο στις θύρες, είναι προτιμότερο σε όσους επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο να προτιμήσουν την ηλεκτρονική διάθεση μέσω του σάιτ της viva (www.viva.gr) και όχι τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Όσοι φίλαθλοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την έκπτωση 50% επί της αρχικής αξίας του εισιτηρίου (αφορά όσους αγόρασαν εισιτήριο για τον αγώνα πρωταθλήματος Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, θα πρέπει να προχωρήσουν τη διαδικασία μέσω του www.viva.gr.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.