Ads Top

«Ψάχνεται» για στόπερ ο ΠΑΟΚ!


Φούντωσαν οι φήμες για μεταγραφή στην Τούμπα, δείτε ποιον εξέταζε ο ΠΑΟΚ για να τον φέρει τώρα!
Ο έμπειρος στόπερ προτάθηκε στους πρωταθλητές, αλλά η περίπτωση του δύσκολα θα προχωρήσει.


Οι πρωταθλητές είχαν ένα ήσυχο μεταγραφικό Ιανουάριο. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα με το FFP δεν της επέτρεψε να κάνει μεταγραφές, ειδικότερα από τη στιγμή που δεν έγινε κάποια πώληση ποδοσφαιριστή. Κάποια κενά υπάρχουν στο ρόστερ, αλλά σε μεγάλο βαθμό ο Αμπέλ Φερέιρα ήταν ευχαριστημένος με τους παίκτες που έχει στα χέρια του.

Ωστόσο ο τραυματισμός του Κρέσπο ανέτρεψε τα δεδομένα. Ο Βαρέλα παραμένει πρώτη λύση, αλλά στο πλευρό του αγωνίζεται αυτή την περίοδο ο Ιγκανσόν που η αλήθεια είναι ότι δεν εμπνέει σιγουριά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ισλανδός στόπερ ήταν πρωταγωνιστής στο ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό. Έστω και την τελευταία στιγμή, ο ΠΑΟΚ έψαξε για στόπερ τον Ιανουάριο.

Το φλερτ με τον Πεσίνοβιτς

Όταν έγινε γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ βγήκε στην αγορά για την απόκτηση στόπερ τότε αρκετοί ποδοσφαιριστές έσπευσαν να προταθούν. Ένας από αυτούς ήταν και ο Νεμάνια Πεσίνοβιτς. Πρόκειται για έναν παίκτη με παραστάσεις και μεγάλη εμπειρία. Μετά το πέρασμα του από ομάδες της Σερβίας, αγωνίστηκε στο εξωτερικό με τις φανέλες των Νις και Λοκομοτίβ Μόσχας.

Η περίπτωση του θα μπορούσε να είναι αρκετά ελκυστική για τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα. Ο 32χρονος στόπερ είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης. Για την ακρίβεια είναι χωρίς ομάδα για περισσότερο από ένα χρόνο. Αυτό οδήγησε τους ανθρώπους της ομάδας να κάνουν πίσω. Με τα σημερινά δεδομένα η περίπτωση του δεν θα προχωρήσει.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.