Ads Top

Η μεταγραφάρα Ανιγκό στον Ολυμπιακό!


Τι έγραψε το France Football - Κάνει την διαφορά στον Ολυμπιακό και η μεταγραφή έχει την υπογραφή του Ανιγκό!
Η επιλογή του Ματιέ Βαλμπουενά το περασμένο καλοκαίρι έφερε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του νυν chief scout της Νότιγχαμ Φόρεστ, Ζοσέ Ανιγκό.


Ο Γάλλος προέρχονταν από μια κακή σεζόν στη Φενέρ, όχι τόσο λόγω εμφανίσεων, αλλά κυρίως λόγω συνολικής μέτριας κατάστασης των "καναρινιών", αλλά και δικών του, αλλεπάλληλων προβλημάτων τραυματισμών.

Σε προχωρημένη -κακά τα ψέματα- ποδοσφαιρική ηλικία, παρά ταύτα, έμοιαζε για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού η ενδεδειγμένη λύση για ποιοτικά λεπτά συμμετοχής τόσο στα άκρα όσο και στο κέντρο του γηπέδου. Και παρά τα προαναφερθέντα, οι Ερυθρόλευκοι δέχτηκαν να του προσφέρουν το μεγαλύτερο συμβόλαιο στο ρόστερ της ομάδας. Σύμφωνα με την καλοκαιρινή αναφορά του έγκυρου France Football αυτό, συμπεριλαμβανομένων και των προβλεπόμενων μπόνους, θα έφτανε το 1,7 εκατ. ευρώ για τον έναν χρόνο υπέγραψε ο 36χρονος άσος.

Ασφαλές να ειπωθεί πως τα λεφτά του, ήδη, τα έχει βγάλει ο αλλοτινός διεθνής με την εθνική Γαλλίας μέσος. Μπαίνοντας στην ανάπαυλα στη χτεσινή ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου ανέλαβε από τα πόδια του να γυρίσει τος εις βάρος 1-0 για τον Ολυμπιακό από τη Λαμία και μοιράζοντας τρεις ασίστ να στείλει τους Ερυθρόλευκους στα ημιτελικά.

Ο απολογισμός του πλέον; 17 ασίστ σε 26 παιχνίδια. Προσθέστε και τα 8 του γκολ και ήδη καταγράφεται η δημιουργικότερη και παραγωγικότερη σεζόν της καριέρας του Γάλλου, ο οποίος έβγαλε και την είδηση αμέσως μετά το τέλος του χτεσινού παιχνιδιού, δηλώνοντας ευθαρσώς πως θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό ανανεώνοντας το συμβόλαιο του.

Περί της αξίας του, ουδεμία αμφισβήτηση. Πως ακόμη αντέχει για να κάνει τη διαφορά, αποδεικνύεται από τη φετινή του εικόνα. Ωστόσο, να διατηρήσει τις απολαβές του στα ίδια επίπεδα με τις τρέχουσες, μοιάζει δύσκολο. Η πρόθεση εκ μέρους των Ερυθρόλευκων να τον κρατήσουν στις τάξεις τους, προφανής. Το θέμα πλέον είναι να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό, αφού 1,7 εκατ. ευρώ δεν προβλέπεται (και δεν υπάρχει λογική) να προσφερθούν εκ νέου στον Γάλλο. Το σημαντικό βέβαια είναι η αμοιβαία καλή διάθεση. Και αυτή είναι σαφές πως υπάρχει…
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.