Ads Top

Η Βαλένθια θέλει τον Σιόβα!


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "SuperDeporte", η Βαλένθια ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος προορίζεται για διάδοχος του Εσεκίελ Γκαράι που υπέστη ρήξη χιαστού.
Ο σοβαρός τραυματισμός του Εσεκίελ Γκαράι αναγκάζει τους διοικούντες τη Βαλένθια να κινηθούν το προσεχές καλοκαίρι για την απόκτηση ενός έμπειρου στόπερ, αφού ο Αργεντινός αμυντικός υπέστη ρήξη χιαστού και θα απουσιάσει για τουλάχιστον έξι μήνες.
Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας "SuperDeporte", στο στόχαστρο των "νυχτερίδων" βρίσκεται ο Δημήτρης Σιόβας, του οποίου το συμβόλαιο με τη Λεγκανές ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο 31χρονος βρίσκεται σε μία μικρή λίστα τριών ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν έντονα τους ανθρώπους της Βαλένθια, οι οποίοι και θα αποφασίσουν άμεσα αν θα κινηθούν τελικά για την απόκτησή του.

Ο Σιόβας έχει την εφετινή σεζόν 15 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Copa del Rey με τη Λεγκανές, αποτελώντας τον ηγέτη της αμυντικής γραμμής της ισπανικής ομάδας. Τον περασμένο Δεκέμβριο τραυματίστηκε και χρειάστηκε να μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες, αλλά στο πρόσφατο ματς με τη Λεβάντε για το πρωτάθλημα πήρε λεπτά συμμετοχής ως αλλαγή.

Συνολικά, με τη Λεγκανές έχει τέσσερα γκολ και δύο ασίστ σε 98 συμμετοχές, ενώ παράλληλα είναι 18 φορές διεθνής με την Εθνική Ανδρών.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.