Ads Top

Μεταγραφάρα για Ολυμπιακό μετά την Άρσεναλ!


Το deal θα είναι πολύ μεγάλο για τον Ολυμπιακό - Έρχεται και ταξίδι για να κλείσει η μεταγραφή!
Οι δύο βρετανικές ομάδες θα έχουν εκπροσώπους στο αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρσεναλ στο Καραϊσκάκη, με την Λέστερ να ενδιαφέρεται για τον Ομάρ και την Σέφιλντ για τον Καμάρα.


Ο Ολυμπιακός ανήκει στην ευρωπαϊκή ελίτ και το αποδεικνύει περίτρανα για μια ακόμα χρονιά.

Οι Πειραιώτες έκαναν σπουδαίες εμφανίσεις στο Champions League απέναντι σε Μπάγερν, Τότεναμ και Ερυθρό Αστέρα και πήραν την πρόκριση στους «32» του Europa League και αύριο το βράδυ θα αντιμετωπίσουν την Αρσεναλ στο Γ. Καραϊσκάκης.

Αυτό θα είναι το πρώτο από τα δύο παιχνίδια των δύο ομάδων και οι Ερυθρόλευκοι με τον κόσμο στο πλευρό τους θα τα δώσουν όλα για να πάρουν την πολυπόθητη νίκη, που θα τους δώσει το προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού που θα γίνει στο Εμιρέιτς (27/2).

Στο φαληρικό γήπεδο αύριο το βράδυ (20/2, 22:00), εκτός από τους χιλιάδες οπαδούς του Ολυμπιακού και τους 1.700 φιλάθλους της Αρσεναλ, θα βρεθούν και σκάουτερ ευρωπαϊκών ομάδων, που θα έρθουν για να δουν από κοντά τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, στο Καραϊσκάκη για να δουν από κοντά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρσεναλ αναμένεται να βρεθούν μεταξύ άλλων οι Λέστερ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τις Αλεπούδες να έχουν στραμμένα τα βλέμματά τους στον Ομάρ Ελαμπντελαουί και οι Λεπίδες πάνω στον Μαντί Καμαρά.

«Ο Ομάρ είναι προϊόν της Μάντσεστερ Σίτι, καθώς προέρχεται από την ακαδημία των Πολιτών. Βρίσκεται στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του και η Λέστερ μπορεί από τώρα να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις μαζί του για να τον αποκτήσει ως ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι. Είναι διεθνής με την Νορβηγία και ένας από τους παίκτες-κλειδιά της ελληνικής ομάδας», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Αγγλοι για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί και την Λέστερ.

Από την άλλη για τον Καμαρά και την Σέφιλντ τονίζουν μεταξύ άλλων: «Ανθρωπος της Σέφιλντ θα βρίσκεται στο Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσει από κοντά τον Καμαρά, τον οποίο ο Ολυμπιακός κοστολογεί περίπου 17 εκατ. λίρες. Ο Καμαρά πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τα χρώματα της ελληνικής ομάδας, στην οποία πήγε από την Αζαξιό. Είναι ένας από τους παίκτες που βρίσκεται στη λίστα της Σέφιλντ, ενώ για τον διεθνή άσο με την Γουινέα ενδιαφέρεται επίσης και η Γουότφορντ».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.