Ads Top

«Δένει» στο Λιμάνι τον παικταρά ο Μαρινάκης!


Οι δυο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν μαζί και τη νέα αγωνιστική σεζόν με την συμφωνία να κλείνει πολύ σύντομα!
Το περασμένο καλοκαίρι οι Πειραιώτες έκαναν το μεγάλο μπαμ με την απόκτηση του Γάλλου σταρ. Παρά τα 35 του χρόνια αποτελεί μια ποιοτική λύση για το Ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι αποτελεί τον φυσικό ηγέτη του Ολυμπιακού.
Το περασμένο καλοκαίρι οι Πειραιώτες έκαναν το μεγάλο μπαμ με την απόκτηση του Γάλλου σταρ. Παρά τα 35 του χρόνια αποτελεί μια ποιοτική λύση για το Ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι αποτελεί τον φυσικό ηγέτη του Ολυμπιακού. Ειδικότερα από τη στιγμή που ο Κώστας Φορτούνης απουσίασε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όπως είπαμε και πριν ο Βαλμπουενά είναι 35 ετών, αλλά στο γήπεδο δεν μοιάζει με βετεράνος. Παραμένει παθιασμένος με το ποδόσφαιρο και όλοι στου Ρέντη μιλάνε για το πόσο άριστος επαγγελματίας είναι. Το καλοκαίρι ο έμπειρος εξτρέμ είχε συμφωνήσει για συμβόλαιο ενός έτους με την προοπτική να συνεχίσουν την συνεργασία με τον Ολυμπιακό και την επόμενη χρονιά.

Θέλουν να συνεχίσουν μαζί

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Sport24 radio, πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να μείνει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν. «Μείνε μαζί μας και του χρόνου», είναι το μήνυμα που του εστάλη. Ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι θετικός. Η μοναδική περίπτωση ν’ απαντήσει αρνητικά είναι να υπάρξει κάποια δελεαστική πρόταση από τη Γαλλία για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο 35χρονος Γάλλος αποτελεί παράδειγμα τόσο εντός, όσο κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Η μπαλιά στον Χασάν ήταν κομβική για ν’ ανοίξει ο Αιγύπτιος το σκορ και χαρίσει στον Ολυμπιακό τη νίκη στο Περιστέρι. Χαρακτηριστικά έχει συμμετοχή σε 22 γκολ (σ.σ. 8 γκολ, 14 ασίστ), σε 25 παρουσίες με την ερυθρόλευκη φανέλα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.