Ads Top

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία!


Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τον Γκασπάρ να παίρνει κανονικά μέρος στην τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι της Τετάρτης με τη Λαμία και αναμένεται να τον χρησιμοποιήσει στο δεξί άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού.
Ήταν δεδομένο πως ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα ρισκάρει στη ρεβάνς του 0-0 με τη Λαμία.
Την Τετάρτη (12/2, 18:00) οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να πάρουν την πρόκριση με νίκη και έτσι ο Πορτογάλος τεχνικός, πήρε μαζί του στην αποστολή είκοσι παίκτες και μεταξύ αυτών, πολλοί βασικοί.
Στα ευχάριστα νέα, ότι κατάφερε να προπονηθεί κανονικά ο Γκασπάρ που χθες είχε ενοχλήσεις και έτσι αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού ως δεξιός μπακ.

Οι είκοσι που υπολογίζει ο Μαρτίνς είναι οι: Αλέν, Καραργύρης, Τζολάκης, Μαρτίνης, Γκασπάρ, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Σισέ, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Καφού, Εμρέ Μορ, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Μασούρας, Βαλμπουενά, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει ο τιμωρημένος Ελαμπντελαουί που αποβλήθηκε στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ εκτός πλάνων έμεινε ο Μπουχαλάκης για να ξεκουραστεί, ενόψει και των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν. Επίσης εκτός είναι και οι Σα, Μπα, Χριστοδουλόπουλος, Ξενιτίδης, οι τραυματίες Τοροσίδης, Μπρούνο και φυσικά ο μεγάλος άτυχος, Χιλάλ Ελ Σουντανί.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.