Ads Top

Τέλος η σεζόν για Σουντανί!


Ο Ολυμπιακός έχασε ένα μεγάλο όπλο για φέτος, αφού τελείωσε πρόωρα η σεζόν για τον Χιλάλ Σουντανί που υπέστη ρήξη χιαστού.
Ο Αλγερινός τραυματίστηκε στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο. Σε διεκδίκηση μπάλας με τον Ενσικουλού κόλλησε στο χορτάρι το δεξί γόνατο.
Ο ίδιος κατάλαβε από την πρώτη στιγμή πως ήταν σοβαρή η ζημιά. Αμέσως έτρεξε κοντά του ο Χρήστος Θέος. Αφού εξέτασε το γόνατο, κατάλαβε και ο ίδιος πως κάτι σοβαρό υπάρχει.

Το οποίο και επιβεβαιώθηκε αργά χθες το βράδυ, από τις εξετάσεις που έκανε ο Σουντανί, σε γνωστό ιδιωτικό νοσοκομείο στο Φάληρο,

Ο 32χρονος άσος υπέστη ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο. Ο Ολυμπιακός δεν έχει επιβεβαιώσει τον τραυματισμό.

Ωστόσο αυτό αναμένεται να γίνει μέσα στην ημέρα. Παράλληλα θα γίνει γνωστή και η πρώτη εκτίμηση για την χρονική διάρκεια της αποθεραπείας του.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε το καλοκαίρι τον Χιλάλ Σουντανί από την Νότιγχαμ. Μόλις είχε ολοκληρώσει την αποθεραπεία του για ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο.

Τώρα έπαθε κάτι ανάλογο, στο άλλο του πόδι. Ο Σουντανί είναι στεναχωρημένος με αυτό που του συνέβη.

Γιατί ήταν στην καλύτερη του φάση. Είχε κερδίσει θέση στην ευρωπαϊκή λίστα των «ερυθρόλευκων». Παράλληλα έγινε και ένα από τα σημαντικά φετινά όπλα.

Ωστόσο παραμένει ψύχραιμος γιατί έχει περάσει τη συγκεκριμένη διαδικασία. Μάλιστα δηλώνει πεισματάρης και ότι θα γυρίσει πιο δυνατός.

Οι συμπαίκτες του «έσπασαν» χθες τα τηλέφωνα, αφού ήθελαν να του δηλώσουν την συμπαράσταση τους.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.