Ads Top

«Νέος ηγέτης στην Τούμπα - Έκλεισε στόματα με Παναθηναϊκό!»


Τρομερή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό, πόσα θέλει για να ανανεώσει στον Δικέφαλο!
Αν σε ένα πρόσωπο συνίσταται η μεταμόρφωση του ΠΑΟΚ το τελευταίο δεκαήμερο, σε σχέση δηλαδή με την πρώτη αναμέτρηση του Δικεφάλου στο Ολυμπιακό Στάδιο και την ήττα του τότε από τον Παναθηναϊκό και τη χτεσινή, άνετη επικράτηση του στη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου, αυτό αναμφισβήτητα είναι ο Δημήτρης Πέλκας.


Δεν είναι μόνο ότι ο 27χρονος μέσος επανήλθε στο βασικό πλάνο των επιλογών του Αμπέλ Φερέιρα. Δεν είναι καν ότι χρησιμοποιήθηκε και πάλι στη φυσική του θέση, σε αυτά τα δύο παιχνίδια Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Το κυριότερο είναι η εικόνα του. Στο ματς της Τούμπας με την ενέργειά του, τον δυναμισμό του, το πάθος του, έδωσε τον τόνο της αντίδρασης των πρωταθλητών.


Χθες, στο ΟΑΚΑ, πιθανώς να έκανε το καλύτερο του παιχνίδι την τελευταία διετία. Τόσο σε επίπεδο δημιουργίας, με κερασάκι στην τούρτα τη φοβερή του ενέργεια που απέφερε το γκολ του Σβιντέρσκι όσο και σε επίπεδο ανασταλτικό – τακτικό, αφού αποτέλεσε τον καταλύτη του πρέσινγκ με το οποίο με το… καλημέρα στο παιχνίδι μπήκε ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο, επιβάλλοντας τον "νόμο" του.

Εμφανίσεις-απαντήσεις από την πλευρά του Πέλκα σε μια εποχή που αρχίζουν και πάλι τα σενάρια αναφορικά με το μέλλον του. Ο διεθνής μέσος μπαίνει το καλοκαίρι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, με τις διαπραγματεύσεις για την πολυθρύλητη επέκταση του, να έχουν παγώσει για κοντά 1,5 χρόνο.

Υπενθυμίζουμε πως με αυτήν την υπόσχεση, της ανανέωσης δηλαδή και της αναπροσαρμογής αρνήθηκε ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2018 την πρόταση της Φενερμπαχτσέ για τον Πέλκα. Οι διαπραγματεύσεις που τότε ξεκίνησαν όμως, κόλλησαν τόσο στις υπέρογκες (όπως θεωρήθηκαν) απαιτήσεις του Πέλκα, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ εμφανίστηκε να ζητάει συμβόλαιο… Φουρτούνη, αλλά και στην αντιμετώπιση που έχει από τον σύλλογο ο μάνατζέρ του (γνωστό πως δεν υπάρχουν και οι καλύτερες σχέσεις μεταξύ της διοίκησης του Δικεφάλου και του Πολ Κουτσολιάκου).

Πλέον όμως, με τον Πέλκα να υπενθυμίζει εμφατικά τα ηγετικά του χαρακτηριστικά και την ποιότητά του, μοιραία θα ανοίξει εκ νέου το κεφάλαιο για την ανανέωση του συμβολαίου του. Κάτι που εκ των πραγμάτων θα γίνονταν, πλέον όμως με τέτοιες εμφανίσεις -και προφανώς την προσδοκία πως αυτές θα συνεχιστούν- η όλη κουβέντα θα γίνει σε διαφορετική βάση, από αυτήν που υπήρχε η εκτίμηση πως θα γίνονταν (όταν και εφόσον) με τα προ της διπλής αναμέτρησης Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, δεδομένα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.