Ads Top

Ποιος έρχεται Θεσσαλονίκη για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός!


Στη Θεσσαλονίκη ξένη ομάδα για κορυφαίο Έλληνα άσο του Δικεφάλου - Δείτε για ποιον έρχονται!
Δεν είναι περίεργο, ίσα ίσα μάλιστα. Κακά τα ψέματα, όσοι από το εξωτερικό θέλουν να τσεκάρουν συνθήκες ελληνικού πρωταθλήματος, επιλέγουν ντέρμπι.


Και τι καλύτερο λοιπόν από το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής στην Τούμπα, μεταξύ των δύο (και) φετινών διεκδικητών του τίτλου.

Αρκετοί θα βρίσκονται στις εξέδρες, η ομάδα που έχει ήδη γίνει γνωστό πως στέλνει απεσταλμένο της και παράλληλα τον στόχο αυτού του ταξιδιού της, είναι η Γκλάντμπαχ. Τα "πουλάρια" θα έχουν κορυφαίο εκπρόσωπο του τμήματος scouting στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, με τα μάτια του στραμμένα -για ακόμη μια φορά- στον Δημήτρη Λημνιό.

Το scouting του γερμανικού συλλόγου στον διεθνή μεσοεπιθετικό είναι συνεχές το τελευταίο διάστημα. Τον παρακολουθούν σχεδόν… παντού, έχουν δεδομένα καλή άποψη για τις ικανότητες και τη δυναμική του και το γεγονός πως στα τελευταία παιχνίδια που τον έχουν τσεκάρει έχουν έρθει κορυφαίοι στην ιεραρχία του συλλόγου, αναδεικνύει τη σοβαρότητα του ενδιαφέροντος τους.

Απόφαση για πρόταση ή έστω για κάτι περισσότερο, ακόμη, δεν έχει παρθεί εκ μέρους της Γκλάντμπαχ. Το γεγονός όμως ότι τσεκάρουν τον Λημνιό συνέχεια, διαφορετικά άτομα και όλα προερχόμενα από την κορυφή του οργανόγραμματος του συλλόγου, είναι ενδεικτικό.

Εξτρέμ θα ψάξουν το ερχόμενο καλοκαίρι, στον ΠΑΟΚ είναι απολύτως ενήμεροι για το συνεχές και σοβαρό ενδιαφέρον της Γκλάνμπαχ και η αλήθεια είναι πως περίμεναν ακόμη και τον περασμένο Ιανουάριο κάτι περισσότερο. Δεν έγινε, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ετσι κι αλλιώς, τότε στον Δικέφαλο θα πρέπει να λάβουν σημαντικές αποφάσεις αναφορικά με το μέλλον του Λημνιού, αφού θα μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του γεγονός που προφανώς ενισχύει το ενδιαφέρον για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό, αλλά και από την πλευρά του ΠΑΟΚ "υποχρεώνει" σε ξεκαθάρισμα: δηλαδή είτε ανανέωση (υπενθυμίζουμε πως το buy-out του Λημνιού είναι 15 εκατ. ευρώ) είτε πώληση.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.