Ads Top

Βαλμπουενά και του χρόνου στον Ολυμπιακό!


Υπάρχει η διάθεση από Ολυμπιακό και Ματιέ Βαλμπουενά να επεκταθεί η συνεργασία τους για ένα ακόμη χρόνο.
Ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι χωρίς αμφιβολία εκ των MVP του Ολυμπιακού την τρέχουσα σεζόν, καθώς η ποιότητα και η εμπειρία του καθιστούν κομβική την παρουσία του στην πορεία τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη.



Αναλυτικά το δημοσίευμα από sport24.gr:
Ο  Σταύρος Γεωργακόπουλος αποκάλυψε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Ανατροπή και πέναλτι" ότι υπάρχει διάθεση κι από τις δυο πλευρές να επεκταθεί η συνεργασία τους για ένα ακόμη χρόνο.

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν το καλοκαίρι του 2019 για συμβόλαιο ενός έτους με την προϋπόθεση να συζητήσουν ξανά προς την τελική ευθεία της σεζόν το ενδεχόμενο να επεκταθεί η συνεργασία τους για ένα ακόμη έτος.

Οι ερυθρόλευκοι είναι πολύ ευχαριστημένοι από τον Γάλλο, εκτιμώντας ότι έχει προσφέρει περισσότερα από όσα του είχαν ζητηθεί καλύπτοντας ακόμη και το κενό του Κώστα Φορτούνη στο πρώτο εξάμηνο της σεζόν. Όταν ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά ήταν στα pits λόγω του σοβαρού τραυματισμού.

Πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να μείνει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν. "Μείνε μαζί μας και του χρόνου", είναι το μήνυμα που του εστάλη. Ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι θετικός. Η μοναδική περίπτωση ν' απαντήσει αρνητικά είναι να υπάρξει κάποια δελεαστική πρόταση από τη Γαλλία για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο 35χρονος Γάλλος αποτελεί παράδειγμα τόσο εντός, όσο κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Η μπαλιά στον Χασάν ήταν κομβική για ν' ανοίξει ο Αιγύπτιος το σκορ και χαρίσει στον Ολυμπιακό τη νίκη στο Περιστέρι. Χαρακτηριστικά έχει συμμετοχή σε 22 γκολ (σ.σ. 8 γκολ, 14 ασίστ), σε 25 παρουσίες με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Κάθε συμμετοχή, σχεδόν και γκολ. Όσον αφορά στο οικονομικό ζήτημα, δεν υπάρχει θέμα. Είχε συμφωνηθεί από πέρυσι ο Ματιέ Βαλμπουενά να ρίξε το κασέ του σε σχέση με τα χρήματα που λάμβανε από τη Φενέρμπαχτσε.

Δεν παύει, ωστόσο να είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους του Ολυμπιακού και του πρωταθλήματος συνολικά με πάνω από 1.000.000 ευρώ ετησίως.

Ακούστε το ηχητικό:



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.