Ads Top

Πήρε το ντέρμπι με Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός και πάει προημιτελικά!


Μετά από ένα δραματικό ματς, ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό 3-2 σετ στο Μαρούσι για τους «16» του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Ύστερα από ένα πραγματικό «θρίλερ» από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός νίκησε στο κλειστό του Αγίου Θωμά τον Παναθηναϊκό 3-2 σετ για τους «16» του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Οι «ερυθρόλευκες» προηγήθηκαν 1-0 και 2-1 σετ και χρειάστηκαν στην τελευταία φάση του τάι μπρέικ το Challenge για να κάνουν το 15-13 και να πάρουν την πρόκριση.

Ο Παναθηναϊκός οδήγησε το ματς στο τάι μπρέικ και στο πέμπτο σετ προηγήθηκε με 8-5 με μεγάλη εμφάνιση από Κοσμά και Βεργίδου στην πάσα. Στο 13-14, στην επίθεση ο διαιτητής Παπαδογούλας έδειξε άουτ, ο Παναθηναϊκός ζήτησε βίντεο τσεκ. Ο επόπτης δεν μπόρεσε να δει τη φάση, γιατί δεν την έπιασε το βίντεο και ο πόντος παρέμεινε στον Ολυμπιακό η πρόκριση.

Κορυφαίες για τον Ολυμπιακό Χουντ και Λαμπρούση από το σερβίς.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπήκε καλά στο πρώτο σετ. Τα καλά σερβίς των Λαμπρούση και Ζιβογίνοβιτς επέτρεψαν στις «ερυθρόλευκες» να αποκτήσουν μια σημαντική διαφορά. Ο Παναθηναϊκός μοιάσε στο -6, όμως τα σερβίς της Λαμπρύση έφεραν το +9.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.