Ads Top

«Ψήνει» επιστροφή στην Ελλάδα ο Κουλούρης!


Ο διεθνής επιθετικός δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα το καλοκαίρι.


Τα τελευταία χρόνια ο νεαρός σέντερ φορ είναι ένας από τους πιο βελτιωμένους Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Η τρομερή σεζόν που έκανε με τη φανέλα του Ατρόμητου δεν του έδωσε θέση στου ρόστερ του ΠΑΟΚ, αλλά μια πολύ καλή μεταγραφή. Η Τουλούζ έβγαλε από τα ταμεία της περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον Ευθύμη Κουλούρη.

Ο έμπειρος στράικερ έκανε το μεγάλο βήμα με την μεταγραφή στην Λιγκ 1. Το ξεκίνημα του στην Γαλλία ήταν πολύ καλό, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Κουλούρης δεν βρίσκει τον δρόμο για τα δίχτυα και η ομάδα του είναι αυτή τη στιγμή το μεγάλο φαβορί για να υποβιβαστεί στη δεύτερη κατηγορία. Αυτή η εξέλιξη δεν αρέσει καθόλου στον παίκτη. koulouris-1200x678

Θετικός για Ελλάδα ο Κουλούρης

Ο Ευθύμης Κουλούρης πήρε την απόφαση να μην αποχωρήσει τον Ιανουάριο. Η πρόθεση του είναι να συνεχίσει τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού με την Τουλούζ. Ωστόσο στο πίσω μέρος του μυαλού του υπάρχει και το επόμενο βήμα. Σίγουρα η πρώτη επιλογή του διεθνή σέντερ φορ θα είναι να παραμείνει στην Ευρώπη σε ένα καλό πρωτάθλημα.

Βέβαια οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να βρεθεί μια ομάδα να τον καλύπτει αγωνιστικά.

Να έχει δηλαδή υψηλούς στόχους και την ίδια ώρα να μπορεί να του εξασφαλίσει αρκετό χρόνο συμμετοχής.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.