Ads Top

«Έκοψε» μεταγραφή ο Μπαρτζώκας!


Αυτή θα είναι η επόμενη μεταγραφή του Ολυμπιακού, ποιον...έκοψε ο Μπαρτζώκας!
Στον Ολυμπιακό βρίσκονται σε περίοδο που θέλουν να προσαρμόσουν στο κλίμα της ομάδας και τα συστήματά της, τον Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος είναι στην χώρα μας μαζί με την γυναίκα του, Μπερίλ ΜακΚίσιτς, που είναι μισή Ελληνίδα.
Σχετικά με την υπόθεση του Αμερικανού, με διαβατήριο από το Αζερμπαϊτζάν, γκαρντ/φόργουορντ, οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν τον αθλητή για να τον έχουν από νωρίς κοντά τους, την ώρα που η Μπεσίκτας επιμένει ότι ο παίκτης της ανήκει.

Στο δια ταύτα η τούρκικη ομάδα θα προσφύγει στην FIBA, όπου αναμένεται να παρθεί η τελική απόφαση, με την πλευρά του ΜακΚίσικ να υποστηρίζει ότι δεν δεσμεύεται με την Μπεσίκτας και ότι το θέμα θα διευθετηθεί. Ο Αμερικανός αυτές τις μέρες θα προπονηθεί με τον Ολυμπιακό για να είναι έτοιμος όταν και θα έχει το δικαίωμα συμμετοχής στους Ερυθρόλευκους.

Μέσω ισραηλινού δημοσιεύματος αναφέρθηκε ότι στον Ολυμπιακό εξετάζουν την περίπτωση του Αυστραλού, Ράιαν Μπρόκχοφ.

Κάτι που ουσιαστικά δεν ισχύει, αφού οι θέσεις των φόργουορντ έχουν καταληφθεί 100% μετά και την απόκτηση του ΜακΚίσικ, ο οποίος θα συμπορευτεί μαζί με τους Παπανικολάου και Πολ στην θέση «3».

Στον Πειραιά δεν κοιτούν για φόργουορντ λοιπόν αλλά για γκαρντ, ειδικά μετά τον τραυματισμό των Τέιλορ Ρότσεστι αλλά και του Βασίλη Σπανούλη.

Οι Ερυθρόλευκοι πάντως, δεν θα προχωρήσουν σε μία κίνηση απλά για να πάρουν παίκτη. Όπως και με τον Έλις στόχος είναι ο αθλητής που θα έρθει, να είναι και για την επόμενη σεζόν αλλά και για να βοηθήσει από τώρα την ομάδα του Πειραιά.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.