Ads Top

Ξεκάθαρη επιλογή η διπλή ευκαιρία


Η ισοπαλία στο Ρενάτο Νταλ’Άρα και το GG στο Μπρέντφορντ – Μπλάκμπερν έφερναν κέρδη χθες.

Γράφει στο Bet-hoven ο Λάμπρος Λυριτζής. Διαβάστε εδώ τα πάντα για το παμε στοιχημα online.

Ο κορωναϊός δυστυχώς έκανε έντονη την εμφάνισή του στην Ιταλία και έτσι διετάχθη αναβολή στους ποδοσφαιρικούς αγώνες σε Βενέτο και Λομβαρδία, ανάμεσα τους και τρεις για την Serie A. Από τα λοιπά παιχνίδια του σημερινού προγράμματος θα κάνω παιχνίδι με ένα λόγω των αποδόσεων.

Η αντικατάσταση του Ματζάρι με τον Λόνγκο στην Τορίνο δεν έχει προσφέρει τίποτα στην
«γκρανάτα». Οι ήττες διαδέχονται η μία την άλλη και η εικόνα της παραμένει κακή. Και πως θα μπορούσε άλλωστε να αλλάξει κάτι, όταν ο νέος προπονητής παρουσιάζει φοβικό σύνδρομο και δεν τολμά καμία αλλαγή σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Αν ο Λόνγκο πίστευε ότι θα επαναφέρει την Τορίνο στις επιτυχίες επειδή το πρόβλημα ήταν ψυχολογικό, έχει ήδη κάνει τεράστιο λάθος.

Την ίδια ώρα η Πάρμα χάρη στις εξαιρετικές ικανότητές της στην αντεπίθεση πανηγύρισε σημαντικό διπλό επί της Σασουόλο και με ένα ακόμα απόψε θα βρεθεί στην 6η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ! Η επιστροφή του Ζερβίνιο στην δράση ενίσχυσε σημαντικά την ομάδα του Ντ’Αβέρσα και σήμερα παίρνει και πάλι θέση στην ενδεκάδα ο ταλαντούχος Κουλουσέβσκι.

Έτσι όπως είναι το κλίμα στους γηπεδούχους δεν δικαιολογείται ο φαβοριτισμός στον άσο, τουλάχιστον σε τέτοιο επίπεδο. Ξεκάθαρη επιλογή η διπλή ευκαιρία των φιλοξενούμενων.

Από την Serie B θα κρατήσω το Over 2.5 στο Κροτόνε – Πεσκάρα. Οι γηπεδούχοι έχουν υποστεί τρεις ήττες στα τέσσερα πρόσφατα παιχνίδια, έχοντας επιβεβαιώσει ωστόσο το GG&Over 2.5. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν πέντε σερί αγώνες με 2-3 γκολ αλλά τρεις εξ αυτών ήταν Over 2.5. Αμφότερες έχουν 15 Over 2.5 σε 24 αγωνιστικές και στον πρώτο γύρο είχε η Κροτόνε είχε επικρατήσει 3-0 στο Αντριάτικο. Σε καλή απόδοση το συγκεκριμένο σημείο.

Η Γουλβς καθάρισε την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι με την Εσπανιόλ, επικρατώντας 4-0 στο Μολινό για την φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Μπορεί λοιπόν να συγκεντρωθεί στο πρωτάθλημα και να επιστρέψει στις επιτυχίες έπειτα από τις δύο σερί λευκές ισοπαλίες με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λέστερ. Κόντρα στην Νόργουιτς θα έχει την ευκαιρία να δείξει ότι διαθέτει και επιθετικές αρετές, εξ ου και ο συνδυασμός 1&Over 1,5.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.