Ads Top

Τρελάθηκαν με ΤΣΣΚΑ οι Αγγελόπουλοι - Έρχεται κι άλλη μεταγραφή!


Έρχεται γκαρντ για 8άδα - Απίστευτος Πρίντεζης στον πάγκο - Τι άλλο να κάνει ο Παπανικολάου;
Όσκαρ παίρνει ο Ολυμπιακός. Και αυτό γιατί κατάφερε να μεταμορφωθεί μέσα σε μόλις λίγες ώρες.


Στο Κάουνας ήταν κάτι παραπάνω από τραγικός, χάνοντας με κατεβασμένα τα χέρια από την Ζαλγκίρις. Πριν από λίγο, όμως, ήταν μαγικός, καθαρίζοντας σαν αυγό την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ. Την είχε κερδίσει και στο πρώτο γύρο, τη νίκησε και τώρα και παραμένει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι» μάλιστα έκαναν ό, τι έκαναν πριν από λίγο, παίζοντας χωρίς τον Σπανούλη και τον Ρότσεστι. Χωρίς τον καλύτερό τους παίκτη, δηλαδή, και έναν πολύ έμπειρο, όπως είναι ο Αμερικάνος. Επαιξαν, όμως, και χωρίς δύο παίκτες, που δεν παίζουν καλή άμυνα. Αυτοί, που τους αντικατέστησαν έπαιξαν σούπερ άμυνα, αφήνοντας την ΤΣΣΚΑ στους 59 πόντους.

Ο Ολυμπιακός το ήθελε πολύ το ματς και αυτό φαινόταν σε κάθε αντίδραση των στελεχών του. Ειδικά ο Πρίντεζης, που επίσης δεν έπαιξε, πανηγύριζε από τον πάγκο σαν να έπαιρνε η ομάδα του την Ευρωλίγκα.

Αυτός, όμως, που ήταν όλα τα λεφτά ήταν ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος έκανε το παιχνίδι της ζωής του. Είχε 19 πόντους, πήρε 7 ριμπάουντ, είχε 3 ασίστ, 5 κλεψίματα και έπαιξε κάτι λιγότερο από 40 λεπτά. Τι άλλο να κάνει ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ;

Ο Ολυμπιακός αφού ο Σπανούλης δεν θα ξαναπαίξει φέτος περιμένει τον Σακίελ ΜακΚίσικ να του δώσει ενέργεια και σκοράρισμα. Ο ΜακΚίσικ είναι πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός, σουτάρει, αλλά δεν είναι τόσο σταθερός σε αυτό το κομμάτι, ενώ πρώτη φορά στη καριέρα του θα παίξει σε τόσο μεγάλη ομάδα. Εχει στοιχεία, αλλά το θέμα είναι αν προλαβαίνει να μπει στην φιλοσοφία του Μπαρτζώκα και της Ευρωλίγκας με τον χρόνο να πιέζει ασφυκτικά.

Ο Ολυμπιακός δεν θα αργήσει να πάρει ακόμη έναν γκαρντ, ώστε να αυξήσει τις πιθανότητές του για πρόκριση στην οκτάδα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.