Ads Top

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Μπαίνει ξανά δίχτυ σ’ όλη την Τούμπα!


Δίχτυ προστασίας περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου της Τούμπας τοποθετεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκειμένου να περιορίσει τον κίνδυνο ρίψης αντικειμένων και να διασφαλίσει την καλύτερη διεξαγωγή του ντέρμπι.
Εκτός από την ευρεία σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (18/2) στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ προετοιμάζεται από τη μεριά της και λαμβάνει όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα για την προστασία των δύο ομάδων.



Όπως και στο αντίστοιχο ντέρμπι της περσινής χρονιάς, έτσι και σ’ αυτό που θα διεξαχθεί την Κυριακή (25/2) για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος, θα τοποθετηθεί περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου της Τούμπας προστατευτικό δίχτυ, με στόχο να αποφευχθεί η ρίψη αντικειμένων από την κερκίδα.

Στα προηγούμενα ντέρμπι υπήρχαν προστατευτικά δίχτυα στη θύρα 4 και στα επίσημα, όμως στον ΠΑΟΚ δεν ξεχνούν το πόσο ακριβά πλήρωσαν όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της 25ης Φεβρουαρίου του 2018 και οδήγησαν στη μη διεξαγωγή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και οι νταμπλούχοι Ελλάδας δε θέλουν με τίποτα να μπουν σε νέες περιπέτειες.

Προς αυτή την κατεύθυνση εξάλλου κινήθηκε και το μήνυμα που έστειλε τη Δευτέρα (17/2) ο Γιώργης Σαββίδης ζητώντας από τον κόσμο του ΠΑΟΚ να προστατεύσει την ομάδα.

Όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (18/2) οι δύο Εισαγγελείς, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος και ο Στέφανος Ζαρκαντζιάς, αναμένεται να βρίσκονται από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (25/2) στο γήπεδο και θα παρακολουθούν την πορεία τήρησης των μέτρων ασφαλείας, που θα οριστικοποιηθούν στην τελευταία σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής στην Τούμπα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.