Ads Top

Ο Ούγκο Κάιπερς γυρίζει Ελλάδα σε μεγάλη ελληνική ομάδα!


Μια εξέλιξη που δεν θα περίμενε κανείς, δεν γυρνάει στον Ολυμπιακό, δείτε για ποια ομάδα επιστρέφει!
Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός πήρε την απόφαση να δώσει δανεικό τον νεαρό σέντερ φορ. Για την ακρίβεια χρειάστηκε να επέμβει ο Φρανσουά Μοντεστό για να καταλήξει ο παίκτης στην Αζαξιό.



Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός πήρε την απόφαση να δώσει δανεικό τον νεαρό σέντερ φορ. Για την ακρίβεια χρειάστηκε να επέμβει ο Φρανσουά Μοντεστό για να καταλήξει ο παίκτης στην Αζαξιό. Οι άνθρωποι της Γαλλικής ομάδας δεν μετάνιωσαν ούτε λεπτό το γεγονός ότι του έδωσαν ευκαιρία. Ο νεαρός έχει σταθερά χρόνο συμμετοχής κάτι που τον βοηθάει στην εξέλιξη του.

Φαινομενικά ο Κάιπερς περνάει την καλύτερη φάση του στη Γαλλική ομάδα. Αυτό δεν εμπόδισε άλλους συλλόγους να ονειρεύονται την απόκτηση του. Μια από τις ομάδες που ήθελαν τον παίκτη ήταν ο Άρης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι «κιτρινόμαυροι» εξέτασαν το ενδεχόμενο να κινηθούν για τον δανεισμό του τον Ιανουάριο. Ωστόσο το θέμα δεν προχώρησε εξαιτίας του μεταγραφικού «ban» που δέχτηκε ο Άρης.

Κάιπερς για το καλοκαίρι

Το γεγονός ότι δεν μπόρεσαν να κινηθούν για την απόκτηση του τον Ιανουάριο δεν σημαίνει ότι έχει «καεί» η περίπτωση του. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι αν τελικά ο Άρης μπορέσει να κάνει μεταγραφές τότε θα κάνει κίνηση για τον ποδοσφαιριστή. Ο Βέλγος θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική επιλογή για την κορυφή της επίθεσης.

Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο 22χρονος ανήκει στον Ολυμπιακό. Αυτό σημαίνει ότι η μεταγραφή θα γίνει μόνο με τη μορφή δανεισμού. Παράλληλα ο παίκτης θα επιστρέψει το καλοκαίρι και θα εκτιμηθεί από το τεχνικό τιμ. Σε κάθε περίπτωση ο Άρης παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.