Ads Top

Οι πιθανοί αντικαταστάτες του Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό!


Ένας πρώην NBAer, ένας πρώην «πράσινος» και ο κοινός στόχος με τον Παναθηναϊκό!
Ο Ολυμπιακός κοιτάζει πώς θα τελειώσει όσο το δυνατόν καλύτερα την τρέχουσα χρονιά, παράλληλα, όμως, κάνει σχέδια και για την επόμενη.
Την επόμενη χρονιά άλλωστε θα κριθεί και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος ανέλαβε πριν από περίπου ένα μήνα τους Πειραιώτες.

Ο έμπειρος προπονητής ένα από τα "καυτά" θέματα, που θα έχει να επιλύσει το καλοκαίρι, είναι του Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος είναι πλέον ζήτημα τυπικό να γίνει κάτοικος Μόσχας και παίκτης της ΤΣΣΚΑ. Είναι από τους καλύτερους σέντερ της Ευρωλίγκας και ο Oλυμπιακός πρέπει να βάλει τα δυνατά του για να καλύψει το κενό.

powered by Rubicon Project
Με ισάξιο παίκτη, δεν μπορεί να το κάνει. Αρα ο Μπαρτζώκας θα ψάξει δύο πολύ καλές περιπτώσεις, ώστε να είναι δυνατή η ομάδα του στη θέση του σέντερ.

Ποια αλήθεια μπορεί να είναι τα ονόματα που θα τον απασχολήσουν ή τον απασχολούν ήδη; Όπως είναι φυσιολογικό, δεν μπορεί να πάρει παίκτες από τις ακριβές ομάδες. Ο Ντέιβις θα συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα, ο Χάντερ στη Μακάμπι, για τον Ταβάρες μην το συζητάμε καν και πάει λέγοντας.

Αρα μπορεί να πάρει παίκτες από το δεύτερο ράφι με την πίστη να τους κάνει πρωτοκλασάτους. Κάτι, βέβαια, που είναι στο DNA του Ολυμπιακού και έχει αποδειχθεί πολλές φορές με Ντάνστον, Μπιρτς, Χάντερ και τόσους άλλους.

Ο Τόνι Γιεκίρι της Βιλερμπάν μπορεί να είναι ένας από αυτούς. Ο Γιεκίρι κάνει καλή σεζόν στην Ευρωλίγκα και μάλιστα το καλοκαίρι είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό. Δεν τον πίστεψαν πολύ, όμως, οι Πειραιώτες και έτσι ο Αφρικάνος πήγε στη γαλλική ομάδα. Ισως, όμως, το καλοκαίρι που μας έρχεται να γίνει κάτοικος Πειραιά.

Δύο παίκτες της Γαλατά είναι επίσης πάντα στο "ερυθρόλευκο" στόχαστρο επίσης. Όπως ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Ζακ Ογκαστ, και ο Αλεξ Πόιθρες, πρώην παίκτης του ΝΒΑ.

Ο Ογκαστ κάνει τέλεια χρονιά, ενώ χθες στο Κύπελλο είχε 32 πόντους κόντρα στην Τόφας. Εχει ελληνικό διαβατήριο και είναι στο μπλοκάκι της Εθνικής για τις διοργανώσεις που έρχονται. Ο Πόιθρες είναι πιο υψηλής ποιότητας και μάλιστα τον ήθελε ο Oλυμπιακός πριν από λίγο καιρό, πριν πάρει τον Ελις.

Τέλος, οι Πειραιώτες έχουν στην ατζέντα τους και το όνομα του Τζόνι Χάμιλτον, που διαπρέπει με την Νταρουσάφακα και χθες με την παρέα του απέκλεισε την Εφές από το Κύπελλο Τουρκίας. Ο Χάμιλτον αρέσει πολύ και στον Παναθηναϊκό.

Αυτοί, λοιπόν, είναι ορισμένοι παίκτες που μπορεί να αποτελέσουν τον αντι-Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό. Όπως αναφέραμε, ο Σέρβος είναι πλέον θέμα τυπικό να γίνει παίκτης της ΤΣΣΚΑ για την επόμενη σεζόν.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.