Ads Top

Το ροτέισον του Φερέιρα ενόψει ΟΑΚΑ!


Τέσσερις παίκτες αποφάσισε να ξεκουράσει ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος πλέον καλείται προετοιμάσει την ομάδα του για τον «καυτό» επαναληπτικό με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο Ελλάδας.
Φαβορί για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας είναι ο ΠΑΟΚ.
Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν χθες το βράδυ να επικρατήσουν με σχετική ευκολία του ΟΦΗ με 4-0 στην Τούμπα για το πρωτάθλημα, όμως φάνηκε πως ο Αμπέλ Φερέιρα έχει στο μυαλό του τον επαναληπτικό με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Μπορεί ο «Δικέφαλος του Βορρά» να έχει τον πρώτο λόγο για το πολυπόθητο εισιτήριο, αλλά ο Πορτογάλος έκανε κάποιες κόντρα στους Κρητικούς για να «φρεσκάρει» την ομάδα του και παράλληλα να έχει κάποιους παίκτες ξεκούραστους.

Συγκεκριμένα, εκτός έμειναν οι Βιεϊρίνια, Λημνιό (μπήκε ως αλλαγή στο 46’), Μαουρίσιο (μπήκε ως αλλαγή στο 46’) και Σφιντέρσκι.

Μάλιστα, μοίρασε χρόνο σε κάποιους άλλους, όπως ο Ελ Καντουρί που επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό σε «ασπρόμαυρη» αποστολή και θα δώσει μία επιπλέον λύση ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων της ομάδας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.