Ads Top

«Κορυφαίος ο Εσίτι κι έγινε αλλαγή - Αδικεί τον εαυτό του ο Λάμπρου!»


Ποιοι ξεχώρισαν και ποιοι δεν τα πήγαν καλά για τον ΠΑΟΚ!
Ζίβκοβιτς: Δεν ένιωσε πίεση κατά τη διάρκεια του 90λεπτου. Σε ένα επικίνδυνο σουτ προς το τέλος αντέδρασε σωστά.


Γιαννούλης: Δεν του βγήκαν οι σέντρες από τα αριστερά, ανταποκρίθηκε όμως σωστά στα αμυντικά του καθήκοντα.

Βαρέλα: Προσπάθησε να αποφύγει τα λάθη που θα υπήρχαν λόγω ανάποδου ποδιού στην άμυνα. Ήταν πιο προσεκτικός και είχε ουσία στις ενέργειές του.

Ίνγκασον: Ήταν εκεί που έπρεπε, όταν έπρεπε, στις λίγες φορές που οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μέχρι την περιοχή του ΠΑΟΚ.

Μάτος: Στο πρώτο μέρος έμεινε πίσω ως στόπερ, στο δεύτερο πήρε πρωτοβουλίες κι έχασε μια καλή ευκαιρία με κεφαλιά στο 57′.

Εσίτι: Στο κακό πρώτο ημίχρονο του ΠΑΟΚ, ήταν ίσως ο μοναδικός που προσπαθούσε να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα με τις ενέργειές του. Καλός και αμυντικά αλλά “θυσιάστηκε” στην ανάπαυλα δίνοντας τη θέση του στον Μαουρίσιο.

Μίσιτς: “Χαμένος” στα πρώτα 45λεπτά, απελευθερώθηκε με την είσοδο του Μαουρίσιο, είχε καλές τελικές αποφάσεις και πάσες, έδωσε και την ασίστ στον Λάμπρου για το 3-0.

Μπίσεσβαρ: Δεν είχε διάρκεια και συγκέντρωση στο παιχνίδι του, λίγες φορές βοήθησε ουσιαστικά με τις μεταβιβάσεις του. Έχασε ένα πέναλτι και 1-2 ευκαιρίες για γκολ.

Λάμπρου: Όσο προσπαθούσε να κάνει το κάτι παραπάνω για να δείξει πράγματα, αδικούσε τον εαυτό του. Στο δεύτερο μέρος ήταν πιο απλός, κέρδισε ένα πέναλτι, σκόραρε με κεφαλιά και βρέθηκε μέσα σε πολλές φάσεις.

Ελ Καντουρί: Απορίας άξιο γιατί χρησιμοποιήθηκε και μάλιστα ως βασικός. Φανερά ανέτοιμος και με λάθη, αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

Άκπομ: Έδωσε άπειρες μάχες με τους αντίπαλους αμυντικούς, κυνήγησε κάθε μπάλα, ταλαιπώρησε αφάνταστα την άμυνα του ΟΦΗ και δικαιώθηκε με δυο γκολ στο ενεργητικό του.

Λημνιός: Έπαιξε στα αριστερά δίνοντας φρεσκάδα στην πλευρά. Στην πρώτη του προσπάθεια κέρδισε πέναλτι, ήταν δραστήριος, χωρίς βέβαια να έχει πάντα ουσία.

Μαουρίσιο: Έδωσε άλλον αέρα στο κέντρο του ΠΑΟΚ, βελτίωσε την κυκλοφορία της μπάλας και απελευθέρωσε τον Μίσιτς.

Αουγκούστο: Πρόλαβε να σκοράρει, μάλιστα με το πρώτο του γκολ στην Ελλάδα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.