Ads Top

Παναθηναϊκός: Δώνης και Ρόκα μίλησαν για όσα έγιναν!


Την ευκαιρία να τα πουν από κοντά εκτενώς για πρώτη φορά μετά το «μπαμ» της προηγούμενης εβδομάδας είχαν οι Γιώργος Δώνης και Τσάβι Ρόκα.
Προείχε για όλους να περάσει το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Τη Δευτέρα (24/2), λοιπόν, οι δύο άνδρες είχαν τετ α τετ στο Κορωπί με τον Καταλανό τεχνικό διευθυντή να θέλει από την πλευρά του να πέσουν οι τόνοι.



Ο Ρόκα δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Δώνη. Οι σχέσεις τους, όπως είχαμε αναφέρει και προ ημερών, είναι τυπικές. Και επειδή ο χαρακτηρισμός μπορεί να παρεξηγηθεί, εννοούμε πως ο καθένας κάνει τη δουλειά του χωρίς έως τώρα να υπήρχαν προστριβές.

Έγινε μία προσπάθεια για αμοιβαίες εξηγήσεις και οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως θα πρέπει να υπάρχει καλύτερη επικοινωνία σε κάποια θέματα. Ο Τσάβι Ρόκα θέλει να εκτονωθεί αυτή η κρίση όσο πιο άμεσα γίνεται.

Γνωρίζει, πάντως, ότι η τελική απόφαση είναι άλλου. Από την πλευρά του ο Καταλανός προσπαθεί να βρεθεί δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, μόνο με μία συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Δώνη ίσως βρισκόταν λύση.

Ο Παναθηναϊκός, πάντως, καλείται να τα αφήσει όλα πίσω του αυτή τη στιγμή. Για το κλαμπ προέχουν τα πλέι οφ. Το θέμα του προπονητή θα συνεχίσει, όμως, να απασχολεί. Και συνήθως όταν το γυαλί ραγίζει, δύσκολα κολλάει.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.