Ads Top

Ιτούδης: "Πρέπει να το βουλώσουμε για να βελτιωθούμε"


Αφού έβγαλε το καπέλο στον Ολυμπιακό για τη μαχητικότητά του, ο Δημήτρης Ιτούδης έστειλε σε αρκετά έντονο ύφος μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση για την βελτίωση που περιμένει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Πολύ προβληματισμένος από την εικόνα της ομάδας του και την ήττα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο Δημήτρης Ιτούδης ήταν πραγματικά σκασμένος στη συνέντευξη Τύπου, ωστόσο έστειλε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα δουλέψει και θα βελτιωθεί στη συνέχεια της χρονιάς.

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε με αρκετή ένταση στη φωνή του, λέγοντας ξανά και ξανά τη λέξη "μάχες" καθώς δεν έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, βγάζοντας αντίθετα το καπέλο στον Ολυμπιακό για το δικό του πείσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ιτούδη:

"Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, ήταν προφανώς η καλύτερη ομάδα στο παρκέ. Πάλεψαν, πίστευαν σε αυτά που έπρεπε να κάνουν. Προετοιμαστήκαμε γνωρίζοντας ότι έχουν λίγους παίκτες, όμως κάποιες φορές το να έχεις λιγότερα είναι καλύτερο. Αναλαμβάνω την ευθύνη, δεν υπάρχουν δικαιολογίες για εμάς. Πρέπει να το βουλώσουμε και να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, το άξιζε. Σε αυτή την ομάδα, στην ομάδα μου, έχουμε περηφάνια και όχι μόνο επειδή κερδίζουμε τίτλους, αλλά με τον τρόπο που αποδίδουμε. Απόψε είχαμε ένα από τα χειρότερα rankings και αυτό με θλίβει. Ξέρετε το όνομά μου, το όνομα της ομάδας, τα ονόματα των παικτών μου. Ξέρετε τις προθέσεις μας. Μπορούμε να το αλλάξουμε όλο αυτό; Θα το καταφέρουμε.

Απόψε ήταν όντως Ολυμπιακός, είχε πίστη και προσήλωση, έδωσε μάχες και γι' αυτό έδωσα τα συγχαρητήριά μου. Αν θέλετε να φτιάξετε ιστορίες, μπορείτε να τις φτιάξετε. Με όλο το σεβασμό. Είχαμε και άλλες κακές εμπειρίες από άλλες ομάδες, από τη Ζενίτ, από τη Λοκομοτίβ, που ήρθαν με μεγάλες απουσίες. Το ίδιο συνέβη και με εμάς, όταν είχαμε ή έχουμε μεγάλες απουσίες. Δεν μου αρέσει να αναφέρομαι σε αυτό. Δεν έχει να κάνει με μία συγκεκριμένη ομάδα. Πέρυσι χάσαμε από τη Μπουντούτσνοστ, όλα είναι δύσκολα, τι υπάρχει εύκολο στη ζωή; Ο Ολυμπιακός απόψε ήταν ένα τεράστιο παράδειγμα για όλους. Βγήκε και πάλεψε και κέρδισε. Εμείς προσπαθούμε να χτίσουμε την ταυτότητά μας. Είμαστε οι πρωταθλητές Ευρώπης και είμαστε περήφανοι γι' αυτό. Στηριζόμαστε στην καλή αμυντική μας προσαρμογή, αλλά δώσαμε ματς, όπως δώσαμε και εκείνο με την Εφές".
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.