Ads Top

ΠΑΟΚ: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι προκρίθηκε η καλύτερη ομάδα»


Ο ΠΑΟΚ επισημαίνει ότι από το ζευγάρι με τον Παναθηναϊκό προκρίθηκε η ανώτερη ομάδα στα ημιτελικά του Κυπέλλου.
Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ και ο «δικέφαλος του Βορρά» πέτυχε τον στόχο του δίχως να αγχωθεί ιδιαίτερα.
Σε αυτό το γεγονός στάθηκε η ομάδα της Θεσσαλονίκης στην ανάλυση του αγώνα που ανέβασε στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Το report του ΠΑΟΚ:

Απλά καλύτερος…

Αν για κάτι δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία σ’αυτό το ζευγάρι, το πιο δυνατό του Κυπέλλου, είναι πως η καλύτερη ομάδα πήρε την πρόκριση. Ο ΠΑΟΚ.

Έξυπνος στη διαχείριση του αγώνα, σωστός τακτικά και ουσιαστικός ο Δικέφαλος πήρε αυτό που ήθελε από το ΟΑΚΑ. Και τη νίκη και το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού. Κόντρα σε έναν Παναθηναϊκό που έκανε rotation στο ντέρμπι με την ΑΕΚ προκειμένου να τα παίξει όλα για όλα.

Το γκολ του Σφιντέρσκι από την υπέροχη ατομική προσπάθεια του Πέλκα μόλις στο 11?, όμως… σκότωσε τους γηπεδούχους που μέχρι να συνέλθουν κινδύνευσαν να δεχτούν κι άλλα γκολ, αφού ο ΠΑΟΚ πατούσε με ευκολία περιοχή. Μετά το 30? το ματς ισορρόπησε. Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα έδωσε χώρο στον Παναθηναϊκό που δυσκολευόταν να διασπάσει την άμυνα και μα γίνει επικίνδυνος για την εστία του Πασχαλάκη που όταν χρειάστηκε ήταν εκεί.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πράσινοι είχαν μια εντελώς ανούσια πρωτοβουλία των κινήσεων απέναντι στον ΠΑΟΚ που έκανε διαχείριση του ματς δίχως να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Δώνης, Κουρμπέλης, Νάγκι (46’ Αγιούμπ), Ζαχίντ (70’ Μπουζούκης), Χατζηγιοβάνης (58’ Περέα), Μακέντα.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα (86’ Μιχαηλίδης), Ίνγκασον, Γιαννούλης, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Λημνιός, Πέλκας (63’ Λάμπρου), Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι (72’ Άκπομ).

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.