Ads Top

Η έκπληξη που ετοιμάζει ο Μαρτίνς για Τούμπα!


Προέχει το ματς με την Άρσεναλ, αλλά ήδη έχει το πλάνο στο μυαλό του για την Τούμπα ο Μαρτίνς!΄Την προσεχή Πέμπτη οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την ομάδα του Λονδίνου σε παιχνίδι για τους «32» του Europa League.

Την προσεχή Πέμπτη οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την ομάδα του Λονδίνου σε παιχνίδι για τους «32» του Europa League. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αναμένεται να κάνει εκπλήξεις στον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας. Ειδικότερα τα πράγματα στην άμυνα είναι αρκετά ξεκάθαρα. Στο αριστερό άκρο θα αγωνιστεί ο Τσιμίκας, δεξιά ο Ομάρ και ο ένας στόπερ θα είναι ο Σεμέδο.

Για τον παρτενέρ του Πορτογάλου στόπερ υπήρχε ένα δίλημμα για το αν θα πάρει τη θέση ο Μπα ή ο Σισέ. Όπως όλα δείχνουν ο παίκτης που θα αγωνιστεί κόντρα στην Άρσεναλ είναι ο Μπα. Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε παίξει και μέσα στην Πλζεν και τώρα είναι έτοιμος να αγωνιστεί και στους «32» του Europa League.

Δεν είναι τυχαία η επιλογή Μπα

Μόνο τυχαία δεν είναι αυτή η άνοδος του 24χρονου κεντρικού αμυντικού στα μάτια του Πέδρο Μαρτίνς. Είναι πλέον στις βασικές επιλογές του προπονητή των Πειραιωτών. Έχει καταφέρει να «κερδίσει» τον Σισέ και επί της ουσίας έχει πάρει τη θέση του Γιασίν Μεριά. Ο Μπα όλο αυτό το διάστημα στο Ρέντη ήταν ο αθόρυβος, αλλά και ακούραστος εργάτης.

Έχει δουλέψει πάρα πολύ από το καλοκαίρι μέχρι τώρα. Φαίνεται αυτό ξεκάθαρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τόσο στο σώμα του, όσο όμως και στις αντιδράσεις του μέσα στο παιχνίδι. Έχει γίνει πιο ώριμος από τον Μπα που είχε έρθει πρώτη φορά το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό. Και πλέον βλέπει και ο Ολυμπιακός τα στοιχεία που διέκρινε πάνω στον παίκτη και προτίμησε να τον «αρπάξει» από τη Γαλλία.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.