Ads Top

Νούνες: «Να ανατρέψουμε την κατάσταση κόντρα στον ΠΑΟΚ»


Αισιόδοξος για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Ζοάο Νούνες, λέγοντας πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και γνωρίζαμε ότι θα ήταν έτσι στο γήπεδο τους. Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ θα αισθανόταν πληγωμένος στο γόητρο του. Περιμέναμε πίεση ψηλά και δυναμικότητα στις μονομαχίες, όμως δυστυχώς δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε πολύ καλά. Όμως το καλό είναι ότι έχουμε ένα παιχνίδι ακόμα στο ΟΑΚΑ και μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση, όπως κάναμε και στο ματς με τα Γιάννινα".

Για όσα θα χρειαστεί να κάνει ο Παναθηναϊκός για να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πρόκριση: "Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο που είχαμε και στο ματς πρωταθλήματος. Να πιέσουμε ψηλά, να διεκδικήσουμε κάθε μπαλιά και αυτό πιστεύουμε ότι θα κάνει τη δουλειά. Το κάναμε στο γήπεδο μας, κερδίσαμε 2-0 και μπορούσαμε να κερδίσουμε και με μεγαλύτερο σκορ. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να το ξανακάνουμε".

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: "Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και δεν μπορεί να υπάρξει κάποιο ματς που είναι το ίδιο. Παίζουν διαφορετικά, έχουν άλλο προπονητή, όμως είμαστε έτοιμοι γι΄αυτό. Στον πρώτο γύρο όλοι νόμιζαν ότι θα μείνουμε εκτός πλέι οφ και τελικά μπήκαμε σε αυτές τις θέσεις".

Για την εικόνα που έχει για την ΑΕΚ: "Ξέρουμε πως η ΑΕΚ έχει δυνατούς παίκτες στην επίθεση, με τεχνική και ποιότητα, οι οποίοι μπορούν να δημιουργήσουν κάτι από μια μικρή ευκαιρία. Επομένως δεν πρέπει να τους δώσουμε το χώρο και τις ευκαιρίες".

Για το αν είναι εύκολο να επικεντρωθούν στο ματς με την ΑΕΚ εφόσον ακολουθεί το κρίσιμο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: "Επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αν δεν επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι, τότε δεν θα κάνουμε τίποτα. Το πιο σημαντικό είναι το ματς με την ΑΕΚ και μετά θα σκεφτούμε τον ΠΑΟΚ. Και τα δύο παιχνίδια είναι σημαντικά, όμως πρέπει να επικεντρωθούμε στο επόμενο ματς".

Για τον Καρλίτος και την εικόνα που έχει για τον Ισπανό επιθετικό από την Πολωνία: "Είναι καλό να έχουμε ποιοτικούς παίκτες στην ομάδα. Είναι πάντα καλό να έχεις καλούς συμπαίκτες. Ο Καρλίτος είναι ένας παίκτης με πολλή ποιότητα και καλή τεχνική κατάρτιση, όμως πέρα από τα λόγια μου, είμαι σίγουρος πως θα θελήσει να δείξει τις δυνατότητες του στο γήπεδο. Μπορεί να το κάνει και νομίζω ότι ο κόσμος θα χαρεί".

Για την έφεση του στις ξένες γλώσσες και πότε θα αρχίσει να μιλάει ελληνικά: "Θα δούμε. Είναι καλή ερώτηση... Σταδιακά αρχίζω να καταλαβαίνω κάποιες λέξεις στα αποδυτήρια, είναι κάτι που αρχίζω να δουλεύω και ίσως μελλοντικά να συμβεί".
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.