Ads Top

Βαρούχας: «Έπρεπε να αποβληθεί ο Γιαννούλης»


Ο Παναγιώτης Βαρούχας θεωρεί πως ο μπακ του ΠΑΟΚ έπρεπε να αποβληθεί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Με κόκκινη κι όχι κίτρινη κάρτα έπρεπε να τιμωρηθεί ο Δημήτρης Γιαννούλης σε πάτημα στον Ντόμινικ Νάγκι στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, όπως ανέφερε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.


Ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας επισήμανε πως το γκολ του Φεντερίκο Μακέντα ορθώς ακυρώθηκε ως χέρι.

Αναλυτικά, η έκθεση του Παναγιώτη Βαρούχα για τους διαιτητές της 22ης αγωνιστικής:

Βόλος-Λαμία (Γκορτσίλας): «Ο τερματοφύλακας βγαίνει, πιάνει την μπάλα αλλά την αφήνει προτού βγει εκτός περιοχής. Ο βοηθός έκανε την υπόδειξη, αλλά το VAR το διόρθωσε. Σωστά ο διαιτητής πήρε πίσω την κόκκινη. Στο τέλος υπήρχε παράβαση σε ένα χέρι, αλλά είχε προηγηθεί ένα επιθετικό φάουλ και σωστά σταμάτησε η φάση».

ΟΦΗ-ΑΕΛ (Φωτιάς): «Στο πέναλτι που ζητά ο ΟΦΗ πάνω στον Σεμέδο δεν υπάρχει παράβαση».

Ολυμπιακός-Ξάνθη (Καραντώνης): «Σε μια επίθεση της Ξάνθης στο 16’ η μπάλα χτυπά στο χέρι του Μπα, αλλά εκτός του ότι είναι έξω από την περιοχή, έχει το χέρι του μαζεμένο. Δεν υπάρχει παράβαση. Στο ακυρωθέν γκολ του Ολυμπιακού, στο ξεκίνημα της φάσης υπάρχει οφσάιντ. Στο αυτογκόλ της Ξάνθης ο Μασούρας δεν συμμετέχει στη φάση γιατί είναι πίσω από τον αντίπαλό του. Αν συμμετείχε στη φάση θα ήταν οφσάιντ. Στην ανατροπή που έκανε ο Σεμέδο, είναι θέμα του διαιτητή να κρίνει αν ο Πορτογάλος πάει να παίξει την μπάλα ή να σταματήσει τον αντίπαλό του. Είναι στην γκρίζα ζώνη για να δώσει κόκκινη ή κίτρινη».

Άρης-Πανιώνιος (Τάσσης): «Στο 29’ σε μια πτώση του Αραμπούλι δεν υπάρχει παράβαση. Στο 54’ ακυρώθηκε γκολ του Άρη γιατί στο ξεκίνημα της φάσης υπάρχει οφσάιντ».

Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός (Ευαγγέλου): «Σε ένα πέναλτι που ζήτησε ο Παναιτωλικός στο 18’ για χέρι του Πασαλίδη, φαίνεται να μην υπάρχει παράβαση, αν και η λήψη δεν βοηθά. Το πέναλτι που δόθηκε στο σουτ του Μουνάφο, η μπάλα δεν χτυπά στο χέρι, αλλά στα πλευρά του αντιπάλου, οπότε δεν υπάρχει παράβαση. Το γκολ του Μπαράλες ακυρώθηκε γιατί κάνει επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα».

Ατρόμητος-ΑΕΚ (Σιδηρόπουλος): «Στο 26’ κιτρινίστηκε ο Κιβρακίδης και στο 35’ η ΑΕΚ ζήτησε να πάρει δεύτερη. Για να δοθεί δεύτερη κίτρινη, που θα είναι κόκκινη, πρέπει να είναι πιο πολύ τεκμηριωμένη. Δεν μπορεί να βγάζεις κόκκινη έτσι εύκολα. Στο μαρκάρισμα που κάνει ο Λιβάγια, ακουμπά τον αντίπαλο στο πρόσωπο με το μπράτσο και είναι κίτρινη, όχι κόκκινη. Στην πτώση του Λόπες που ζήτησε πέναλτι η ΑΕΚ, ο Πορτογάλος πηδά πάνω από τον παίκτη του Ατρόμητου. Εξετάζοντας πολλές φορές τη φάση στο βίντεο, δεν υπάρχει επαφή και είμαι 100% σίγουρος. Στο 82’ είναι τρεις παίκτες του Ατρόμητου οφσάιντ, αλλά ο παίκτης που κάνει την κεφαλιά είναι καλυμμένος. Ο επόπτης σήκωσε οφσάιντ και αν έμπαινε γκολ θα γινόταν μεγάλη κουβέντα».

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (Αγκάγιεφ): «Στο πρώτο λεπτό έχουμε μια πτώση του Νατζ, αλλά ο παίκτης του ΠΑΟΚ παίρνει καθαρά την μπάλα. Στη φάση με τον Γιαννούλη, πατά τον αντίπαλό του αλλά δεν το σηκώνει αμέσως. Ο χρόνος αντίδρασης παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Είναι ένα παρατεταμένο πάτημα και έπρεπε να τιμωρηθεί με κόκκινη κάρτα. Το γκολ του Μακέντα σωστά ακυρώθηκε, γιατί υπάρχει χέρι και ο νέος κανονισμός είναι σαφής. Η ανατροπή του Δώνη είναι πέναλτι, δεν θέλει συζήτηση. Στο 2-0 από τον Χατζηγιοβάνη δεν υπάρχει οφσάιντ. Στην πτώση του Λημνιού υπάρχει ανατροπή, αλλά είναι εκτός περιοχής. Ο Αγκάγιεφ είχε καλή κίνηση, καλή φυσική κατάσταση και ήταν κοντά στις φάσεις, αλλά σκεφτείτε να έκανε Έλληνας διαιτητής τέτοια λάθη».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.