Ads Top

Η «κλοπή της χρονιάς» Σαββίδη από Παναθηναϊκό!


Η «κλοπή» της χρονιάς από ΠΑΟΚ - Έγινε ήδη επαφή, τον θέλει ο Σαββίδης στη Τούμπα!
Ο ΠΑΟΚ έκανε νέα κρούση προς την πλευρά του νεαρού μπακ του Παναθηναϊκού.


Τα τελευταία χρόνια αρκετοί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές έχουν βγει από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Μάλιστα πολλοί από αυτούς έχουν γίνει σημαντικά μέλη της πρώτης ομάδας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι περιπτώσεις των Γιάννη Μπουζούκη και Τάσου Χατζηγιοβάνη. Το επόμενο μεγάλο ταλέντο των πράσινων ακαδημιών είναι ο Γιώργος Βαγιαννίδης.

Ο νεαρός μπακ έχει αγωνιστεί σε λίγα παιχνίδια με την πρώτη ομάδα, αλλά έχει δημιουργήσει αρκετό ντόρο. Δεν είναι λίγες οι φορές που ομάδες από το εξωτερικό έχουν έρθει στην Ελλάδα για να τον παρακολουθήσουν. Στο παρελθόν το όνομα του «έπαιξε» για ομάδες όπως η Μονακό και η Βέρντερ Βρέμης. Ενδιαφέρον υπάρχει και από τη χώρα μας με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό να παρακολουθούν την περίπτωση του.

Πριν λίγο καιρό ο ΠΑΟΚ είχε κάνει μια πρώτη κρούση προς την πλευρά του Βαγιαννίδη, ωστόσο ο παίκτης και η οικογένεια του δεν είχαν πάρει κάποια απόφαση. Την ίδια στιγμή ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να χάσει ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του. Ειδικότερα αν σκεφτεί κανείς πως μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2020.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο ΠΑΟΚ έχει κάνει νέα προσέγγιση. Οι πρωταθλητές των θέλουν πολύ και δεν χάνουν ευκαιρία να το δείξουν. Από την πλευρά του ο Τσάβι Ρόκα θα κάνει μια νέα προσπάθεια να πείσει τον 18χρονο, αλλά στην παρούσα φάση φαντάζει δύσκολο. Με τα τωρινά δεδομένα ο Γιώργος Βαγιαννίδης δύσκολα θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.