Ads Top

Υπάρχει ρήτρα... ανανέωσης στο συμβόλαιο του Μάτος!


Μάλλον έτσι εξηγείται το «κόψιμο» του Βραζιλιάνου μπακ - Δείτε τι προβλέπει το συμβόλαιό του!
Την περασμένη εβδομάδα, ο αποκλεισμός του από την αποστολή του ΠΑΟΚ για το πρώτο ματς των προημιτελικών στην Τούμπα δικαιολογήθηκε για λόγους διαχείρισης και ξεκούρασης.


Άλλωστε, ο Λέο Μάτος προέρχονταν και από μια ίωση που τον είχε καταβάλλει αρκετά.

Πλέον όμως, στο μεσοδιάστημα, ο Βραζιλιάνος μπακ των πρωταθλητών δεν έχει κάποιο πρόβλημα υγείας. Κακά τα ψέματα, το κυριακάτικο 90λεπτο του κόντρα στον ΟΦΗ δεν ήταν υψηλής έντασης και στο τέλος τέλος, για τον... Μάτος μιλάμε, που όλοι γνωρίζουμε τι ακριβώς ρόλο και σημασία έχει στα αποδυτήρια και στην ομάδα του ΠΑOΚ την τελευταία τετραετία.

Και όμως. Σε έναν "τελικό" όπως είναι πρακτικά (τη δεδομένη στιγμή) ο αποψινός επαναληπτικός του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, σε ένα γήπεδο και κόντρα σε μια ομάδα που πριν δέκα μέρες προκάλεσε... σεισμικές αντιδράσεις στο εσωτερικό της ομάδας, ο Μάτος χωρίς να δικαιολογηθεί επαρκώς, χωρίς κάποιον ιατρικό λόγο δεν συμπεριλήφθηκε και πάλι στην αποστολή του Δικέφαλου.

Θεμιτό το rotation στα παιχνίδια Κυπέλλου, αλλά αυτό δεν αποκλείει το να βρίσκεται στην αποστολή ένας τόσο σημαντικός ποδοσφαιριστής στο κάθε τι για τους πρωταθλητές. Πολύ μεγάλη συνεπώς η εντύπωση που προκάλεσε ο πρακτικά αναιτιολόγητος αποκλεισμός του πολύπειρου Βραζιλιάνου, πόσο μάλλον από την στιγμή που ήταν ο δεύτερος συνεχόμενος σε διάστημα μιας εβδομάδας.

Και γίνεται ακόμη "ηχηρότερος" από τη στιγμή που και από τον επίσημο ΠΑOΚ δεν έχει υπάρξει η παραμικρή ενημέρωση, διαρροή σχετικά με τους λόγους που μπορεί να είχε ο Αμπέλ Φερέιρα για να αφήσει εκτός αποστολής τον Μάτος. Απομένουν οι εξηγήσεις του ίδιου του Πορτογάλου προπονητή.

Απλώς να τονίσουμε εδώ και την πιπεράτη, την ιντριγκαδόρικη λεπτομέρεια στην όλη ιστορία. Το συμβόλαιο του 34χρονου πλέον Μάτος ανανεώνεται αυτόματα για έναν ακόμη χρόνο σε περίπτωση που αγωνιστεί φέτος σε 30 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον Δικέφαλο. Ως τώρα, μετράει 22…
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.