Ads Top

«Έμπλεξε» στην Αραβία ο Πρίγιοβιτς!


Ο Σέρβος γκολτζής δεν μπόρεσε να βρει την άκρη με την Αλ Ιτιχάντ και ξέμεινε στην Σαουδική Αραβία.


Πριν από ένα χρόνο ο ΠΑΟΚ συνέχιζε την πορεία του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έχασε τον μέχρι τότε πρώτο σκόρερ της ομάδας, αλλά και του πρωταθλήματος. Ο Πρίγιοβιτς είχε από καιρό στο στόχαστρο πολλών ομάδων και ήταν θέμα χρόνου να σκάσει μια πρόταση για την αγορά του.

Ο παίκτης περίμενε ότι θα είναι από κάποιο καλό πρωτάθλημα, αλλά τελικά η πρόταση δεν ήταν από την Ευρώπη. Η Αλ Ιτιχάντ χτύπησε την πόρτα του ΠΑΟΚ καλύπτοντας την ρήτρα αποδέσμευσης. Τα χρήματα που πρόσφεραν στον Πρίγιοβιτς ήταν πάρα πολλά και ο παίκτης απάντησε θετικά. Ωστόσο λίγο καιρό μετά άρχισε να μετανιώνει για την επιλογή του. prijovic2-1200x800

Το μπλέξιμο με την Αλ Ιτιχάντ

Πριν λίγο καιρό η αποχώρηση του Πρίγιοβιτς από τη Σαουδική Αραβία έμοιαζε δεδομένη. Ο Σέρβος σκόρερ δεν είχε καλή σχέση με τον Χενκ Τεν Κάτε και από την ομάδα του είχαν τονίσει ότι δεν υπολογίζεται. Ο έμπειρος φορ έψαξε τις επιλογές του και η αλήθεια είναι ότι το ενδιαφέρον ήταν έντονο. Κυρίως από την Τουρκία με την Μπεσίκτας να εμφανίζεται έτοιμη να τον κάνει δικό της.

Ωστόσο ο «Πρίγιο» υπολόγιζε χωρίς την Αλ Ιτιχάντ. Μπορεί η ομάδα του να είχε υποσχεθεί ότι θα τον διευκολύνει για να αποχωρήσει, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Το συμβόλαιο του και στο οικονομικό κομμάτι, αλλά κυρίως στον τρόπο που πληρώνονται όλοι οι εμπλεκόμενοι από αυτό, ήταν πραγματικός γρίφος για να βρεθεί ομάδα που έστω θα έμπαινε στην διαδικασία να το αναλάβει.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.