Ads Top

Ο «εκλεκτός» του Μαρτίνς για αντικαταστάτης του Σουντανί!


Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει έτοιμη τη λύση...
Τον... μάτιασαν! Από την πρώτη στιγμή που ο Χιλάλ Σουντανί πέρασε τις γραμμές του γηπέδου του Περιστερίου κρατώντας το γόνατό του η ανησυχία στον πάγκο του Ολυμπιακού ήταν έκδηλη.


Μόλις ο γιατρός των "ερυθρόλευκων" ζήτησε αλλαγή αντιλαμβανόμενος τη σοβαρότητα της ζημιάς, ο Αλγερινός δεν μπορούσε να το πιστέψει. Χτυπιώνταν ολόκληρος, ήθελε να επιστρέψει στο γήπεδο κυρίως για να δείξει πως δεν γίνεται η κακοτυχία να του χτυπάει δεύτερη φορά σε δύο χρόνια την πόρτα.

Όπως έγινε επίσημα γνωστό πριν από λίγο, ο παίκτης θα χάσει τη σεζόν καθώς η ρήξη χιαστού επιβεβαιώθηκε. Δεύτερος σοβαρός τραυματισμός για τον Αφρικανό επιθετικό, αφού ένας ακόμη, λίγο μετά την άφιξη του στο Νότιγχαμ πριν δύο καλοκαίρια, του είχε κοστίσει ουσιαστικά τη δυνατότητα να διεκδικήσει μια θέση βασικού στους εκεί "κόκκινους" και εν τέλει να τον φέρει, το περασμένο καλοκαίρι στον Πειραιά.

Η ανετοιμότητά του από την πολύμηνη αποθεραπεία ήταν ουσιαστικά ο λόγος που ο Πέδρο Μαρτίνς τον "έκοψε" από την ευρωπαϊκή λίστα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο η έκτοτε πορεία του Χιλάλ Σουντανί στη σεζόν ήταν αυτή που προ ημερών υποχρέωσε τον Πορτογάλο προπονητή να δηλώσει πως η λίστα των επερχόμενων αναμετρήσεων στο Γιουρόπα Λιγκ θα ξεκινήσει από τον Αλγερινό.

Τον πρόλαβε όμως η ατυχία. Τεράστιο το πλήγμα για τους "ερυθρόλευκους", αφού ο παίκτης μπορούσε να προσφέρει -στα πλάνα του προπονητή- την εναλλακτική προσέγγιση που θα κάλυπτε το κενό που άφησε η πώληση του Ποντένσε. Όχι παίζοντας στην ίδια θέση και έχοντας τον ίδιο ρόλο, αλλά επιτρέποντας στον Πορτογάλο να παρατάξει την ομάδα του, όπως και χθες στο Περιστέρι, με 4-4-2.

Πλέον, εκ νέου ο Μαρτίνς καλείται να βγάλει άσους από το μανίκι του, ποντάροντας προφανώς, νωρίτερα απ' ότι και ο ίδιος θα ήθελε η περίμενε στον Κώστα Φορτούνη ή στο Εμρέ Μορ, για τον οποίο όμως το γεγονός ότι "κόπηκε" από την ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού, μένοντας στο χθεσινό παιχνίδι εκτός της τελικής 18άδας (μαζί με τον έτερο νιόφερτο, τον Καφού) λέει πολλά για το πώς -τη δεδομένη στιγμή τουλάχιστον- τον αντιμετωπίζει ο προπονητής του.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.